Фан на Интер
Rasturac na ZABAVI
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 612
- Поени од реакции
- 22
Ќути вие сте подобри да неречам лалиња за мирисање, од Холандезија де. Абе кој ја запали Џамијата во Битола и Прилеп, и уште уште уште не ги обновија, имаше еден член тука што јавно призна дека терал Муслимани да се крстат под закана за живот ме мрзи да му ги барам постовите Агрос побарај може ќе најдеш ти ако имаш повеќе време, Србите што праеле у Босна само со лудило се правда не само Оџи ебати Оџите мене кур не ме боли за нив , него трудни жени им го пореле стомакот, силување на Мајки , Сестри ,Жени пред нивни очи е бре брате војната е лоша небира средства и многу е прљава јас никого не оправдувам само кога осудуваш осудувај сите и гледај праведно на работите не пристрастно , јас таквите што војуваат нехумано сите би ги однел на Еликтричен стол и прво на силуење у некој затвор, и не се гордеам јас со такви чинови , да се разбереме го осудвам и Лешок и Бриони и Мавровски работници, ја осудувам и Битола , Прилеп, Кочани, и палеше протерување и малтетирање на недужно населениеНе се согласувам со тебе,колку џамии се уништени за војната во Косово?А кажи ми што правеше УЧК во 2001?Манастирот кај Лешок потплно уништен,но не е само тој,што му направија на попот?Зошто го терале да пее како оџа?Дали некој Србин,Македонец,ова го направил на Албанците,и воопшто на исламот?