Парагвај - Шпанија | 1/4 финале | 03.07.2010 |

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
и после Италијанците се ваделе абе ај......

ми е криво за парагвај посебно за последната шанса

Слабо изигра Шпанија на цело првенство, али ете ја у полу финале. Ако продолжи со ваква игра :pop:

Ах мамето нивно барселонско се провлекоа пак со 1-0. За мене Шпанија нема никаква игра на ова СП. Се се сведува на Виља исто како со МЕси во Аргентина. Со други зборови против екипа со јака одбрана и тимска одбрана (читај Германија) ќе биде далеку потешко. Според досега прикажаното Германија заслужува да победи пошто веќе ги поеба Англија и Аргентина со по 4 гола, а овие Шпанциве немаат ни 8 гола на цело СП. Така да ќе навиваме за Германија пошто моиве имаат долг да наплатат со нив во финале.

ufffff strasno dobar natprevar so mnogu pati na zastanuvanje na srceto :):)
najbitno e so spanija ode a villa ne prestanuva da gi kine mrezite

По играва, честитки за Германија однапред :)

primetuvate deka Torres ja koci igrata,odma se vide razlikata pri negovata izmena so Pedro

Barca odlucuvacka i za Spanija:)

casillas.jpg

јас мислам чоевкот е најзаслужен за денешнава победа!

sekoja cest i za kasiljas
od sekogas sum vikal deka e najdobar golman covekov

P.S.no od septemvri ocekuvam da prave katastrofalni greski na golot na real :)

Iniesta-Pedro-Villa iiiiiiiiii GOOOOL:) no da i Iker sekako e megu najzasluznite

Barca odlucuvacka i za Spanija:)

Фала Богу кога цел тим е од Каталуња! :P

Доколку Виља не налеташе за голот, Педро ќе беше најголем трагичар заедно со Алонсо. При Силва, Мата и Навас на клупа не се иде со Педро. Разликата ја направи Иниеста од кога се разигра и Фабрегас. Од кога излезе Торес, Виља отидна у средина и на Иниеста му се ослободи страната, таму треба да го стави Дел Боске и од почеток.

Парагвај-Шпанија=0-1
Стрелец:кој друг ако не Вила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom