Суспендирано Facebook членство

Член од
28 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
Da ve zamolam dokolku nekoj znae kako mozam da si go probijam Fb od pricina sto mi e suspendiran fb a jas nemav pojma za toa...plus siguren sum deka mi e probien i sigurno nesto e napraveno bez moe znaejne....

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И мене ми го суспендираа :D, и не дадоа причина зошто. Тврдат Terms of Service have been violated. Не кажуваат ни кое од нив, ни кога, ништо. Најдобро, направи си нов акаунт и готово.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Нема шанси за враќање ако е суспендиран профилот , знам пријавив 30 и кусур до сега , некој од заебанција = 26 ги суспендираа т.е делит на профилот ..=))) закон модераторчиња имаат ФБ :salut:

Член од
28 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
....da ama vecerta se si bese ok i bev na fb,sabajle stanuva i suspendiran....a siguren sum deka nekoj drug ima nesto napraveno za da bide suspendiran mojot fb profil...ne psotoi li moznost da se probie mojot profil sega koga e suspendiran ili nesto slicno......

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Ау, таман ги проширив нивите.
Зошто би биле суспендирани освен ако некој влегол и преку акаунтот манипулирал или пак некоја грешка во самот фб...друго не гледам причина кога се борат за што повеќе корисници.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Доста е да се напише добра пријава , ги заболе нив ако делитнат некој профил , кога и онака ги има премногу.

Доколку пријавуваш некого за неприлична група, порака, објава итн., направи го тоа преку линкот „Пријави“ на страната каде ја гледате таа содржина.

Доколку блокирате некого, нема да може да ве пронајде на Facebook пребарување, да го види вашиот профил, или да стапи во контакт преку Facebook канали (како објавувања на Ѕидот, Боцкање, итн.). Секоја Facebook врска што ја имате со личноста која ја блокирате ќе биде прекината (на пример, пријателски конекции, љубовен статус итн.). Блокирањето не може да ги прекине комуникациите и интеракциите преку апликациите од трети странки, и не важи надвор од Facebook.

Report this person

Причина:
(задолжително)

итн , итн ... бла-бла-бла :/

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Се согласувам со Lurtz...Таквите страници за пријателства како што се фб или hi5(ако се уште се користи ова второто)никогаш не биле заштитени и затоа се случуваат провали во самиот профил.
Очигледно некој ти го провалил профилот и манипулирал. А за грешка да се работи чисто се сомневам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Се согласувам со Lurtz...Таквите страници за пријателства како што се фб или hi5(ако се уште се користи ова второто)никогаш не биле заштитени и затоа се случуваат провали во самиот профил.
Очигледно некој ти го провалил профилот и манипулирал. А за грешка да се работи чисто се сомневам.
Изгледа не си доволно запознаена со приватноста на фејсбук , има огромен број на опции за да никој не ти го провали профилот - како контрола преку СМС од мобилен , регистрација на компјутер од кој се најавуваш , додатни сигурносни прашања итн итн итн .......

Само ги мрзи луѓево да прорчкаат малце и да се запознаат повеќе со можностите што ги нуди ФБ за заштита , и најважното ПАСВОРДОТ е света работа и не се дава на никој никогаш

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Изгледа не си доволно запознаена со приватноста на фејсбук , има огромен број на опции за да никој не ти го провали профилот - како контрола преку СМС од мобилен , регистрација на компјутер од кој се најавуваш , додатни сигурносни прашања итн итн итн .......

Само ги мрзи луѓево да прорчкаат малце и да се запознаат повеќе со можностите што ги нуди ФБ за заштита , и најважното ПАСВОРДОТ е света работа и не се дава на никој никогаш
Тоа е,не мрзи да седнеме и да прочечкаме.Не се замарам толку со фејсбукот,се случувало со денови да не го отварам.Ама и да не го кажеш пасвордот пак ке те хакнат.Ме хакнувале и на мсн и на фб.Запознаена сум и со правење на лажни профили направена од една личноста која се преставува како друга а тоа е криминалство,

Само не ми е јасно како можело да се случи тоа на eldiablokon.До што би можело да дојде до тоа.Јас да сум нема да седам мирна.Можно е некој од мој профил да манипулирал и да дошло до бришање на членството од страна на администраторите.

Член од
28 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
jas pretpostavuvam a i ne samo toa siguren sum deka nekoj pred toa mi go haknal pa posle mi go suspendirale...a da ne znaete nekoj po ednostaven nacin za haknuvanje....:toe:

--- надополнето ---

i mislam dovolno mi bese zastiten..gi znam opciite na fb za lista na prijateli,opcii koj sto da ti gleda,no siguren sum deka e haknat...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
хах Едно "другарче" имаше 4ри профили направено од каде 3 му ги пријавив али за џабе...модераторите тапа

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
off topik: ај некој начин како да ги контактирам некој од администацијата на фб, затоа што само мојот профил сеуште не е променет ко што имам приметено, не можам да наместам некој подесувања за приватност како што има кај другите
ова http://www.facebook.com/#!/settings/?tab=privacy&ref=mb сеуште кај мене е по старо а кај другите тука има плус опции.

Член од
28 јуни 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
pa probaj negde vo opciite za help-pomos da im pises,valjda ima negde kaj so moze da im se pise....

Член од
23 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
3
Луѓе ве молам некој ако може да ми помогне околу проблемот што го имам на Facebook. Значи се работи за тоа што до пред извесно време пријател само од себе го снема од листата на пријатели кај мене а и мене ме нема кај него на листа за пријатели. А ни јас а ниту па тој ме има избришано за пријател или пак да си "мавнеме" Block на Facebook . Целава работа не би можела да биде поконфузна што сега и воопшто не можеме да се најдеме на Search... пробавме со Suggestion пратен од друг пријател... mail-от од Request-от стигува но не и самиот Request на Facebook. Пријателот не можам ни воопшто да го најдам на листите за пријатели кај нашите заеднички пријатели кои ги имаме. Стиснат Like на Post на заеднички пријател не е видлив и кај мене а и кај него. Не знам што би можело да биде проблемов:toe:. Ај некој ако знае ве молам за совет.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
И мене ми го суспендираа фејсбукот па си направив нов

Kajgana Shop

На врв Bottom