Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Ајде легнете си утре ве чека напорен ден хахаха
Се заебава делфинов.Тоа колку да ви даде некаква надеж на вас кои навивате за АргентинаОктоподот доби конкуренција - делфин предвидува победа на Аргентина
http://www.index.hr/xmag/clanak/vidoviti-paul-dobio-konkurenciju-delfin-sayco-predvidja-pobjedu-argentine-a-ne-njemacke/499773.aspx
:tv:
Хех баш така, знам на што мислиш. Не знам за тоа за Рамос што било како било, ама поентата да.Знаеш како е,пише некој и после сите како него.
Нешто слично,им пише некој дека Рамос е подобар како централен бек.И сега сите викаат дека е подобар таму,иако пред некое време викаа дека е најдобар десен бек
Стварно бе, арно викаш, треба да се слави утре.Ајде легнете си утре ве чека напорен ден хахаха
Колку што разбрав (од кажување, не можам да го гледам клипот, не знам зошто), Марадона мислел дека Милер е некој што собира топки.А што е финтава со пресов на Марадона и Муулер ?
Словенац треба малце очите да ги отвориш поубавоЗнаеш како е,пише некој и после сите како него.
Нешто слично,им пише некој дека Рамос е подобар како централен бек.И сега сите викаат дека е подобар таму,иако пред некое време викаа дека е најдобар десен бек
Абе Марадона вика нешо у стил дека не сака да одржува прес-конференција со собирач на топки и после некое време дополнува дека не знаел дека Милер е фудбалер.Видеово притисокот ми го крена.:nerv:А што е финтава со пресов на Марадона и Муулер ?
Ich wusste nicht das er ein spieler ist:pos2::pos2: им лупа пред време ремет:pos2:Сеа прочитав дека утре (денес) Демикелис ќе биде во првата постава Ќе морам да бидам против него :nesvest::nesvest::nesvest:
...А оној Марадона...не ме нервираше ама после ова...мамичето негово (најдолу на страницата е видеото)
http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/mueller-stolz-mueller-kann-torschuetzenkoenig-werden-tz-825595.html
А Германциве па колку психички паднаа после ова, ни со кран не можеме самодовербата да им ја кренеме сеа.Ich wusste nicht das er ein spieler ist:pos2::pos2: им лупа пред време ремет:pos2:
Не е од лани туку пријателската што се играше пред неколку месеци во Минхен. На масата пишува DFB...Видеото е од лани. :wink:
Да де од март месец, ја па од лани .Не е од лани туку пријателската што се играше пред неколку месеци во Минхен. На масата пишува DFB...
Е ај види најгоре дата.Пишува дека е од 01.07.2010Не е од лани туку пријателската што се играше пред неколку месеци во Минхен. На масата пишува DFB...
Kaжи,а?Словенац треба малце очите да ги отвориш поубаво