Н
'Никола'
Гостин
Не можеш да знаеш.Не ама Озил сигурно нема..
Не велам да, но не велам ни не.
Не можеш да знаеш.Не ама Озил сигурно нема..
Јас нигде не пишав дека е ШИТ, само дека без искуство неможеш да си тренер. И тоа што незнае да направи тактика асална, докажува дека нема школо за тренер.И да не слушнам утре ако победи Аргентина - Марадона бог, Марадона цар, Марадона тренериште. Кај што стигнав прочитав, сите го плукаат со зборови.
Баш на тоа и мислам, да не го величите како тренер од утре ако победат вашите.Јас нигде не пишав дека е ШИТ, само дека без искуство неможеш да си тренер. И тоа што незнае да направи тактика асална, докажува дека нема школо за тренер.
Марадона БОГ.И да не слушнам утре ако победи Аргентина - Марадона бог, Марадона цар, Марадона тренериште. Кај што стигнав прочитав, сите го плукаат со зборови.
Се прифаќа. Ама ти немаш право да го плукаш утре ако изгубат.:baeh:Марадона БОГ.
Намерно го пишувам пред натпреварот :tv:
Кога сите го плукаа/т,јас го величамСе прифаќа. Ама ти немаш право да го плукаш утре ако изгубат.:baeh:
Никој не треба да го плука Марадона. Федерацијата е крива што го поставија како тренер, без никакво искуство само поради тоа што го сматраат во Аргентина како БОГ.Се прифаќа. Ама ти немаш право да го плукаш утре ако изгубат.:baeh:
Знаеш како е,пише некој и после сите како него.Абе па и вие, не мислам на плукање буквално, обратно од величат, не ми иди сеа зборот, касно е.
А стварно, што ви вика Акси, од кај знаете дека не го бидува за тактики?