Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ги најдоја овие судии бе...од Уругвај...:nerv::nerv::nerv:

Баш кога била оштетена Англија ми ѕвонеа на врата и не видов што се случило. :)
Ќе биде некој љубезен да ми каже ? :pipi:

Голем е господ потсетете се на 1966 ..иста ситуација против истиот противник но отгаш гол не постоеше го признаа сега постои не го признаа..судбина!
Каков бог, каква судбина, сите 4 судии на првиот авион назад домче !

Ќе го јадат Геродполовинасветманија. Да ти ебам глупите судии, ги уништија Англичаните, ги уништија! Ајде радувајте се Шваби... радоста нема да ви трае долго. :)

ЦЦЦЦ Нацисти среќа имаат :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Каков гол на Лампард :vozbud:Ако победи Германија со овој резултат незаслужено ке биде.
Огромна судиска грешка што него признаа :tapp:

Е од вакви судии не ми се глеа некад фудбал, се упропастуваат :@:@:@

Прво беше оштетена САД, после Србија, сега и Англија. :)
За Германија сум, ама и двете репрезентации покажаа доста добра игра на натпреварот, и резултатот требаше да биде 2-2.
Осеќам Англија ќе почне да се буни сега.

Одлично прво полувреме.
Каква игра на германците,акциите ѕверски.:)))
Но,им падна во еден момент концентрацијата во одбранта и еве ти 2-1.:)) се вратија англичаните а и оштетени се за еден гол.:))
Како и да е,очекувам уште подобро второ полувреме и 3-2 победа на германците.

Абе лесно е да се види од снимки дека било гол, ама на терен е друго... Засега, одличен фудбал!

Па уште имаат образ фановите на говнава швабски да кажат дека ги надиграле Англичаните.......одете лечете се бе!!!!

Значи на Ларионда и Еспиноза све да им ебам женско што им е.
Па и Саша Матиќ ќе видеше дека тоа е чист гол на Лампард.
Па цел стадион виде,цела публика на нозе се крена,само кретениве ја усраа утакмицава.
Значи си ја гледав рамнодушно утакмицава,ама ова судииве ме накурчија 100 посто.
Сигурен сум дека англичаниве ќе ја свртеа утакмицава да го признаеа голот идиотите од Уругвај...
Руни е камен,ама ќе им закачи еден гол на германциве,осеќам.Фридрих ќе го изеде највеќе/.

АЈМОО АНГЛИЈАААА! Аку не знаевте кај теравте поголемиот дел од првото полувреме, ама сега изебете ги тие глупи нацисти...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom