Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
kakov gol na lampard lelelelele
osteteni se anglicanive

После ова швабите на форумов да не јадат лајна за Италија

Ќорави судии!!!!!
Глупаци, го расипуваат фудбалот!

Ова е тешка, аматерска глупава грешка...вакво нешто нема ни во 3та лига Германија бе, хихихии. Штета за голот!!!:toe:

Чим видам неевропски судија одма знам утакмицава е сјебана уште непочната :tapp:

Англија вака освоија СП на крај краева бе .... :)
Проблемот е што ваков момент грдо влијае на психа, ептен грдо, деморализирачки до јаја, тука веќе главен фактор е Капело кој бар у тој поглед знае да влијае врз играчите. Очекувам epic второ полувреме.

Леле....оштетена Англија.....не сваќам како можат судиине да бидат толку ќори.....

Овој Ларионда многу лошо судеше и на Австралија-Србија мислам, се знаеше дека лошо ќе биде судењето ама не и дека ваква КРАЖБА ќе се случи. Плус, многу слабо се движи... ццц не ми се гледа веќе.

Голем е господ потсетете се на 1966 ..иста ситуација против истиот противник но отгаш гол не постоеше го признаа сега постои не го признаа..судбина!

Судиите после утакмица на бесилка без разлика како ќе заврши. А ако тепа Германија ќе може свое јаже да си донесат. Пуу јаз'к. :nerv::nerv::nerv:

Милер-Клосе-Озил-Подолски...

Салата ги праат, вака се игра фудбал бе енглези глупи.

Абе па вие што се буните коа Англија е надиграна комплетно,требаше 3-0 да губи ништо не покажа ова полувреме:toe:!!!Заслужена водство на Германија

германците се дрва на среќа дадоја два гола сега у второ енглезите ќе победат.

На гомното Ларионда (и неговите помошници) малку им беше што ја упропастија Србија, па сега и Англија ја сјебуваат. :uvo:
Англија се буди, Англија може многу повеќе да пружи. Само побрза игра и Ленон наместо Милнер.
Инаку, Германците убаво играа, ама пред се Англија им го овозможи тоа. За првиот гол крив беше Џејмс, Апсон убаво го задржа Клосе, место да излезе и да ја собере топката тој го остави Клосе да дојде до неа и да шутне.
Мечот е возбудлив, го оправдува реномето.
Ајде, ајде!

Сега да им рече Капело искинете им ги нозете на швабине а после утакмицата се знае БЕСИЛКА ЗА СУДИЈАТА!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom