Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Двете репрезентации за кои навивам на ова СП. Штета што толку рано се судрија овие две, прерано ќе се пакува некој. Очекувам лавовска и многу тензична битка, фудбал за око се сомневам да има. Ќе навивам за Немачка .. Јбг крвта, не е вода ! :pos:

Хендикеп (голем) би било ако Швајни не игра, па тоа би било шанса Лев да проба со Троховски покрај Кедира, како дефанзивни везни, ииии јас би го пукнал и Марин (на место Милер). Не ми се допаднаa некако неговите партии во групната фаза, на таа десна страна баш и не се снаоѓа нај нај. Така да мислам дека со овие тројца и + Езил и Полди на боковите, 100 пати подобро ќе се носат со средниот ред на Анг. Иии да, лев бек Марсел Јансен ОБАВЕЗНО. Бади или Боатенг ќе се изгубат vs Милнер (или Ленон, нз кој ќе стартува).

Јансен е слаб како бек. Јансен треба да игра на местото на Подолски.

Али има уште два сати да го дознаеме составот, Швајни вчера тренирал.

Е сега Оезил е клучот на играта, Бери ќе проба да го затвори и колку толку ќе успее, а од него доаѓа целата креативност во играта, ја би Јоги да изненади и уфрли уште една 10-ка во игра. :)Toni Kroos.

Али we will see.

England
800px-Flag_of_England.svg.png

Ако игра Швајни,ич ич не се плашам од енглезиве.Ама ако не игра,тогаш...

abc-wm-countdown-16767168-v5.jpg

Швајни Боатенг играат во првите 11.

Составот на Германија.

-Нојер-
-Лам-Мертесакер-Фридрих-Боатенг-
-Швајни-Кедира-
-Милер-Оезил-Подолски-
-Клосе-

Мислам дека ќе тепа Англија оти играат поубав фудбал.

2-1 за Енглезиве типувам.Стрелци:Лампард,Руни за Швабиве Подолски.

Очекувам Германците да ги испратат оние препотентни, арогантни копилиња дома.

Shfajni i Boateng ce igraa se nadevame na pobeda ajmo masinoooooooo

Ми се здосадува коа ги глеам како играат Англичаните, Германија нека ги понижи тотално!!!!!!!!Напред Германија

DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!:pos2:

Шала на страна, очекувам каква таква ама победа на Германија, па макар 1-0 воделе и се бранат следните 80 мин.:toe:

--- надополнето ---

Стартните состави официјално...

NEUER; BOATENG, MERTESACKER, FRIEDRICH, LAHM; SCHWEINSTEIGER, KHEDIRA; MÜLLER, OZIL, PODOLSKI; KLOSE

JAMES; JOHNSON, UPSON, TERRY, ASHLEY COLE; BARRY; MILNER, LAMPARD, GERRARD; DEFOE, ROONEY
:smir:

Ajде летс кик сом лејдис ас.

Фетел го тепа Хамилтон, ај сеа и овие да си ја завршат работата. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom