Кој е најдобриот гол што го имате видено во историјата на фудбалот? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува дека го нема ставено..

:cuc:

Тука нема што да се дискутира.
Се знае, еден и единствен, Марадона.

Па и не е баш еден и единствен ... :tv:

Да, ама е прв, постигнат против силната Англија тогаш и постигнат на финале на светско првенство, со него се запечати освојувањето на титулата светски шампион на Аргентина.
Инаку овој гол на Меси фала Богу дека го знам, не за џабе сум фан на Барса. Значи ја гледам целокупната тежина на натпреварот. Затоа за мене е единствен

Да, ама е прв, постигнат против силната Англија тогаш и постигнат на финале на светско првенство, со него се запечати освојувањето на титулата светски шампион на Аргентина.
Инаку овој гол на Меси фала Богу дека го знам, не за џабе сум фан на Барса. Значи ја гледам целокупната тежина на натпреварот. Затоа за мене е единствен
:tv:

Моја грешка, четврт финале беше, тогаш беше и божјата рака. Во финалето беше Германија. Јеби га 3 год. сум имал тогаш :). Фала што ме поправи.

Џабе се расправате, голот на Роналдо е подобар од оној на Меси а и на Марадона. Од физички и технички аспект, контра законите на Физика, буквално падна до земја, (го тегнеа) се исправи и продолжи да трча при што ги помина противничките играчи како да стојат (со топка)

Б О Г !

Ама ипак голот на Марадона беше прогласен за гол на 20 век:toe:

Овој на Месидона:
Многу од Роналдињо, како .
Мајсторијата на Анри

--- надополнето ---

Ова на Карлос: Магијата на Ибра: И ова не смееме да го заборавиме:):

Пола од голојте што ги имате ставено се во скорешна историја, за жал. Ова парче - го нема, нели?

Ај нека го објаснат аголот овде... ха ха ха... каков Роберто карлос бе :)

Генијален гол, од генијален играч... најдобар кој го имам видено... Бобо Виери one and only!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom