UEFA Europa League 2010/2011

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Овој Халк стварно е некој мутант, мајке ми ..

Фалкао мајстор, има осет за гол дечкото.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе не знам кој од вас ја гледаше Бенфика но сигурно тие што го прателе мечот го заприметиле Ајмар...каков играч човече..не ми се верува дека онаков талентиран играч не направи асолна кариера а всушност е страшен поединец и не ја знам причината зошто не се експонира во поголемите европски тимови..па мислам 6 години играше во Валенсија и потоа замина во Бенфика и повторно покажува страшни перформанси....стварно не го знам одговорот за овој играч...чудно:toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Овие играчиве од Порто,посебно Фалкао и Хулк како да се на стероиди играат,кој зверови се...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Porto 5-1 Villareal and Benfica beat 2-1 Braga .. Is almost for sure that we are gonna watch portuguese europa league final ?? Cool.. :tv:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Порто сезонава да играше во ЛШ, можеше и таму да стигне во финале!
Децата едноставно играат перфектно сезонава!
Штета ќе е ако им го растурат тимот со скапи понуди, особено за Хулк и Фалкао, тие двајца се пола тим!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе изгуби Порто во финале од Бенфика,ќе биде тоа слатка одмазда за 3 порази оваа сезона !!!

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
porto waw me impresioniraaa nemam zborovi

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе не знам кој од вас ја гледаше Бенфика но сигурно тие што го прателе мечот го заприметиле Ајмар...каков играч човече..не ми се верува дека онаков талентиран играч не направи асолна кариера а всушност е страшен поединец и не ја знам причината зошто не се експонира во поголемите европски тимови..па мислам 6 години играше во Валенсија и потоа замина во Бенфика и повторно покажува страшни перформанси....стварно не го знам одговорот за овој играч...чудно:toe:
има играчи шо играат од срце а не за ПАРИ :smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
и шо кажа сеа?
Кажа дека тимот се темели на свои таленти или на странци купени на 17-18 години за мали пари, а не на готови играчи за кои се платени стотици мил. евра.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кажа дека тимот се темели на свои таленти или на странци купени на 17-18 години за мали пари, а не на готови играчи за кои се платени стотици мил. евра.
за ајмар се збори море

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Јас мислам дека целта му беше да каже дека Аимар не игра фудбал за пари туку од срце :smir:

T

Torchyrus

Гостин
Само :se_ molam да не му ги земат Хулк и Фалкао на Порто и следната година да ги офцаат големиве екипи во ЛШ , а не да играат за нив .Исто тука забораваме да го пофалиме и Жао Мутињо доста добри употребливи топки дава човекот , а и Гаурин е добар среден играч пофеќе дефанзивно определен ... за одбраната за Роландо да не правиме муабет човекот си има све што му е потребно на еден централен дефанзивец .

P

PewDiePie

Гостин
Жими јајцава,ко сите што освоиле Лига Европа(ако освојат Порто),квалитетно ќе се испосерат во Л.Ш. другата година.

А и не верувам дека нема да продадат некого Летово,ова ти е once in a life time форма.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде бе Фалкао даде 4 гола и готовор најдобар играч на Порто е. Не е ништо повеќе од просек и тоа му е врв на кариерата.
За Хулк што знам, игра доста добро али никако да загризе некој тим за него.

Kajgana Shop

На врв Bottom