UEFA Europa League 2010/2011

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Едната ја погодив, дека најгзларскиот тим ќе се пласира понатаму, па нека им е честито :) Ете веќе гледаш се напалија сите дека ќе го гледаат Ливерпул, да се паднеше Работнички со некој послаб тим немаше ни 100 души да отидат, ти ибам народот, битно е да видат по некоја ѕвезда отколку да си ги бодрат тимовите :tapp:
Погодив и дека Тетекс фуриозно ќе почне :) Е предвидов дека ќе имаат лош крај, ама се надевам дека нема да биде така. Барем знам дека понатаму некој со срце ќе дојде на градски и ќе го бодри тимот. Ајде тетекс!

Друже гледам дека успехот на твојот најомразен градски ривал ти боде очи некако. Криво ти е што твојот Вардар е таков каков што е ама во една ваква ситуација каква што е во мак-фудбалот секое поминато коло во европски куп е голем успех. Овде сега треба да си Македонец, а не Вардарец. Нормално е дека народот ќе се попалува по Ливерпул како што реков ретки се шансите некој македонски клуб да игра со така звучно име ама сум сигурен дека сите на стадион ќе навиваат за Работнички без разлика што главниот мотив да дојдат на стадион ќе биде Ливерпул. Еве и Манчестер да дојди да игра вака со некој наш клуб (а нема да дојди пошто секогаш играат директно во групи :baeh:) јас па ќе навивам за нашиот клуб. Па ако успеат да го елиминираат Ливерпул (сепак невозможно) ај да те видам остани рамнодушен и не радувај се на тој успех !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Друже гледам дека успехот на твојот најомразен градски ривал ти боде очи некако. Криво ти е што твојот Вардар е таков каков што е ама во една ваква ситуација каква што е во мак-фудбалот секое поминато коло во европски куп е голем успех. Овде сега треба да си Македонец, а не Вардарец. Нормално е дека народот ќе се попалува по Ливерпул како што реков ретки се шансите некој македонски клуб да игра со така звучно име ама сум сигурен дека сите на стадион ќе навиваат за Работнички без разлика што главниот мотив да дојдат на стадион ќе биде Ливерпул. Еве и Манчестер да дојди да игра вака со некој наш клуб (а нема да дојди пошто секогаш играат директно во групи :baeh:) јас па ќе навивам за нашиот клуб. Па ако успеат да го елиминираат Ливерпул (сепак невозможно) ај да те видам остани рамнодушен и не радувај се на тој успех !
Криво ми е не викам не. Како што некои ги следат загреано странските првенства и не сакаат да напредуваат противничките екипи, така и мене не ми е некој голем мерак што нашиот градски ривал оди понатаму. Неможам којзнае колку да се радувам на успесите на ривалските екипи. Не ви е јасно на вас што следите само странски првенства, ама пошто мене Вардар ми е во срце, и се соживувам со македонскиот фудбал, успесите на Работнички не ми значат баш ништо :) Браво за нив што се единствен Македонски тим кој што работи професионално, и вредно работат на тоа да стигнат што подалеку на сите фронта, ама неможам да се радувам на исто ниво како во случај кога вардар би напредувал. Кажав поголема одбивност ми ствара тоа што, кога доаѓаат странски екипи, сите нашинци почнуваат одеднаш да стануваат најголеми фанови и да се тепаат за карти уште недела претходно. Одеднаш сите се големи фанови на Работнички (иако сум сигурен дека не знаат ниту еден играч на тимот, дека не знаат ниту еден резултат од минатата сезона, дека незнаат ниту И од историјата на овој клуб), а кога ќе почне првенството нема ни да се приближат до стадион. Но најмногу од се што мне нервира е што кога ќе дојде Ливерпул нашите ќе им аплаудираат мислиш дошле богови, а не противници на кои треба да им се тресат нозете, а да дојдеше послаб противник никој немаше да отиде на стадион, туку ќе чекаа да се пројде следното коло и да се падне појак противник. Му посакувам се најубаво на Работнички, но многу подраго би ми било ако повеќе успее тетекс не ради тоа што сме братски клуб со Вардар, туку затоа што се стварно македонска екипа, затоа што кога они ќе бидат домаќини ќе ечи цел стадион и ќе се навива со срце, а нема да се гледаат Англиските старлети и Англиската публика која ќе доминира на Градски...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Како и да е јас како прилепчанец во Скопје, ќе гледам да присуствувам на стадион и за Тетекс и за Работнички. Се разбира ако не се астрономски цените за картите.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Како и да е јас како прилепчанец во Скопје, ќе гледам да присуствувам на стадион и за Тетекс и за Работнички. Се разбира ако не се астрономски цените за картите.
Познавајќи го Хари и само со Северна трибина во функција, ќе се издиви со некоја цена од 1000 денари.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Им ебаа матер:tv:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Познавајќи го Хари и само со Северна трибина во функција, ќе се издиви со некоја цена од 1000 денари.
Јас типувам дека со Ливерпул нема шанси да биде под 500 денари. За Тетекс малку подоле, и цените не ги става Хари туку самите клубови :)
Браво за Тетекс, мило ми е што ме демантираа :wub:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас типувам дека со Ливерпул нема шанси да биде под 500 денари. За Тетекс малку подоле, и цените не ги става Хари туку самите клубови :)
Браво за Тетекс, мило ми е што ме демантираа :wub:
Па докај 500 денари се трпи, нагоре е веќе скапо.

А за Хари да он само на репрезентација одредува, се збунив од жешкото е :) Како и да е, кај нас се сите лакоми и гледаат само во џеб да стават така да кој и да одредува цена, осеќам ќе биде без многу усул, ама ај ќе видиме.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
стварно само северната ќе биде?:nesvest:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.068
Па докај 500 денари се трпи, нагоре е веќе скапо.

А за Хари да он само на репрезентација одредува, се збунив од жешкото е :) Како и да е, кај нас се сите лакоми и гледаат само во џеб да стават така да кој и да одредува цена, осеќам ќе биде без многу усул, ама ај ќе видиме.
Па пошто ова им е шанса да наполнат џебовите, а знаат дека сите ќе се напалат да дојдат за Ливерпул, плус од Снглија што ќе дојде цела сурија, мислам дека ќе акнат висока цена. По 500 денари за подалечните седишта до 700-800 за поблиските. Сеедно не размислувам да одам, така да со среќа нека им е на тие што ќе одат. Се надевам само дека овие од тетекс ќе бидат барем малку попаметни со цените.

--- надополнето ---

стварно само северната ќе биде?:nesvest:
Не за една недела ќе ги изградат сите трибини :)
Само северна е во можносѕт да прими гледачи. Западна и источна се градат а јужна се реновира...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
јебига ќе биде борба за карти :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ајде се надевам уште еднаш Работнички ќе не направи горди, а кога на ова ќе ја додадеме можноста да му се изнасмееме на Ливерпул во живо го прави овој натпревар must see.
Само штета без Рафа Ливерпул не е Ливерпул. :tv: Taка да колку и да е картата одиме !

Kajgana Shop

На врв Bottom