UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Само овие од Милан и Јуве шо го мразат Мурињо ќе бидат за Барса, сите други анти барса. А до лани сите за Барса беа...
Грешиш ако мислиш дека фановите на Милан и Јуве го мразат Мурињо. Можеби коа бил у Интер, ама сеа... сеедно е, ама секој различно си гледа на работите, ја сум за Манчестер финалево, а и за Реал бев у све дуеливе со Барса :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne se sekirajte realovci
narednata godina ke se raduvate povike od ovaa :)
special five ne ve ostava na cedilo :tv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Само овие од Милан и Јуве шо го мразат Мурињо ќе бидат за Барса, сите други анти барса. А до лани сите за Барса беа...
Јас не го мразев Мурињо, го замразев со тек на време. Кога дојде од Порто во Челзи го гледав ко харизматичен тренер кој успеал за две години да направи подвиг со Порто и да им донесе Куп на УЕФА и година подоцна ЛШ. Потоа со Челзи освои две титули во Премиер и тоа првата беше ако не се лажам после 50 години. И таму плачеше по судии ама ретко. Кога дојде во Интер беше кулминацијата. Мене не ми наби комплекс од натпреварувачки аспект затоа што во двете години на неговиот престој во Милано Јуве не ни беше блиску титулата (поголем комплекс ми набија Палермо и Наполи:pos2:), туку ме изнервира затоа што и во ситуација кога неговиот тим доминираше низ првенството, Мурињо не престана да плаче како Интер бил оштетуван. Сега кога е во Реал, излишно е да се коментира. Се нешто му смета, од судијата до домарот на стадионот на кој што Реал игра. Прво обесува како Осасуна играла со 11 во одбрана и било невозможно Реал да постигне гол, после тоа тој истрчува со иста тактика против Барселона. Во полуфиналево го напаѓа судијата затоа што му покажал на Пепе црвен а овој имаше обид за убиство на тој меч. Мислам, што друго да се каже освен, класичен плачко. Од кога го следам Мурињо, тој нема спортски признаено пораз и вината ја нема побарано во себе, во својот тим итн. Испаѓа дека тој е непобедлив и дека сите порази во кариерата му се случиле со виша сила. Те публиката викала гласно, те домаќинот не му обезбедил чисти чаршафи во хотелот, те ова, те она. Реков и порано, Мурињо е многу лош губитник и таков и ќе остане. Човекот едноставно не знае да губи.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ја го мрзам Мурињо уште кога беше во Челзи,едноставно не сакам такви гадни луѓе,и зашто генерализираш ,Мурињо кога беше во Италија немаше никаква конкуренција,посебно не од Милан и Јуве затоа не трескај глупости.

Ги поштувам и Барса и Манчестер затоа не сум за никој,сакам само добар фудбал да има,нешто што Реал го немаше против Барса.

п.с не им требаше на некои играчи на Барса да глумат ама не им требаше и на Реал да маваат толку и да играат грубо,така да нема што вие да зборите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Познат е по тоа што вината често ја префрла на себе за да не падне притисокот врз играчите.Призна дека е поразен по петардата од Барса а и по многу други.Човекот е вистински шампион за сите личности што значат во светскиот фудбал.Во Интер,Челзи ,ПОрто и не ме интересеиа шо правел но во последниве дуели со Барса сите имаме право да се жалиме.Небаре играчи од типот на Фердинанд,Лампард за џабе го подржаа а?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има право Златко до некаде, Мур и Ферги се такви тренери што увек пласираат некакви си изјави во јавноста колку само да не се пишува за фудбалерите и да им се ствара притисок, туку тие да се центар пажња. :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
da vo pravo e zlatko
samo petardata od barsa ja prizna,vo drugite natprevari kade sto zagubil se nekoj mu smetase nego,ili sudijata(najcesto) ili protivnikot igral onaka ili ovaka :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
^ Познат е по тоа што вината често ја префрла на себе за да не падне притисокот врз играчите.Призна дека е поразен по петардата од Барса а и по многу други.Човекот е вистински шампион за сите личности што значат во светскиот фудбал.Во Интер,Челзи ,ПОрто и не ме интересеиа шо правел но во последниве дуели со Барса сите имаме право да се жалиме.Небаре играчи од типот на Фердинанд,Лампард за џабе го подржаа а?

Друже,нормално е Фердиданд(повеќе игра на мајнд гејм пред финале) и Лампард(кој е впрочен вљубен во Мурињо уште од времето кога беше во Челзи) до го оправдуваат Мурињо.Да ги прашаш сите Интераши сега ќе ти речат повеќето дека Мурињо е во право(не дека е во право него заради тоа што го сакаат).Кога јавно го искритикува Хидинк на Мурињо(кој беше можеби најоштетен со Челзи) и Рамон Калдерон(кој беше до вчера председател на РМ) да не правиме муабет за тоа колку во право бил или е Мурињо.Мурињо немаше и не беше во никакво право(црвениот беше црвен,Барселона заслужено си тепаше и заслужено е во финале,да не барам говнарски реченици кој господинот мурињо измеша све и свашта-од уницеф,уефа до неправилни или незнам какви титули и сето тоа од гнев,бидејќи неможе да поднесе да биде победен).Еве едно прашање за реаловциве:Доколку Алвес го направеше истиот фаул на Пепе,доколку Чави трчаше и удараше на играчите како Адебајор,доколку Пујол газеше играчи како Марсело ќе беа ли оправдани црвени или не?Реален одговор е :Сите овде,присутни и непристуни ќе пресудевте дека сите овие стартови беа за црвени.Но бидејќи Барселона е на другата страна малку боли.Е боли де,знам али признајте си едно-Не заслуживте финале.Толку:smir:

A

apidrone

Гостин
Абе и вие коа испаднавте лани од Интер се жалевте на катанаџото на Ноу Камп (кое патем беше изведено со 9 играчи во поле), така да не се бунете многу многу...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

вреди да се изгледа, само никогаш неможам да ја заборавам реакцијата на Балак, и Дрогба после натпреварот.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Абе и вие коа испаднавте лани од Интер се жалевте на катанаџото на Ноу Камп (кое патем беше изведено со 9 играчи во поле), така да не се бунете многу многу...
да но никој не спомна судии, УЕФА, конспирации и слични срања и тоа беше само првите еден-два дена по поразот, зашто гневот сеуште беше присутен...а вие две недели го потите веке..

--- надополнето ---

вреди да се изгледа, само никогаш неможам да ја заборавам реакцијата на Балак, и Дрогба после натпреварот.
и ај сеа ке си играме и ке гугламе видеа...

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe aj dosta so placki
barsa so svojata igra zasluzva da igrae vo finale,a real trebe da e zadovolen so ja pomina 6 godisnata tradicija :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Мурињо е казнет со 7 натпревари за во следната сезона што значи дека ќе се појави на клупата дури во реваншот од осминафиналето.Само да прашам што направи Мурињо за да го казнат со 7 натпревари?И после УЕФА била неутрална.Не очекувам Реал да направи нешто во следната сезона во ЛШ,многу работи се видоа оваа,очигледно дека УЕФА ја заврши работата и оваа и следната сезона,БРАВО

Kajgana Shop

На врв Bottom