Видовме кој плачИ. Дури и непостоечки контакти ги глумат (бе дете).Плаче Роналдо бе дете, оти топка неможи да им земи.
Напизден е.
Не, ти го знаеш, да не те вреѓам сега... за Барселона навиваш бе, ти за глума ќе збориш? Па од 11 фудбалери на Барса 12 се глумци бе море... еј искрено ми се сере од овие фудбалерки... па да го ебам глумење на секој натпревар глумење глумење и само глумење... се лигават само пред судијата... немам зборови стварно, им се извинувам на женските што овие недефинирани суштества од Барселона ги нарекувам пички!so fudbal gledas od igracite na real,more prv mec e,na niven teren,im drzat lekcija po toa so vikas fudbal(ocigledno ne ni go znaes ovoj poim)...a za akterstvo na di marija mu nema ramen
a sansata na Villa,sutot na Xavi koa ispadna 1 na 1 so Casillas,seto ova znaci na polovinata na Real se desi....a i ne znam so ocekuvate koa Ronaldo igra desen bekривалдо
бекс не личи ова на фудбалска лекција, враќање на топката назад и држењето на топката е тактички добро, ама не е лекција на фудбал кга другиот тим токму тоа и го посакува
имавте шанси не велам не, ама не напаѓавте целосно, целта е очигледно да се задржи топката, тоа ми беше целта на постотa sansata na Villa,sutot na Xavi koa ispadna 1 na 1 so Casillas,seto ova znaci na polovinata na Real se desi....a i ne znam so ocekuvate koa Ronaldo igra desen bek