UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе чудно место стана ова форумов бе. Сите викате дека ние го браниме Меси цело време, несмее збор да се каже против него, а ако се пише само еден лош збор за Манчестер одма рипаат 3-4 хиени ко у заседа да чекаат и те прават партали на лице место.

Во овој двомеч нема калкулации, да изиграме вака дома така на гости, мора да се изиграат двете утакмици јако, ако сакаш да идеш напред, во прошливе два натпревари видовме дека двата тима се тука некаде за нијанси, кој ќе ги искористи шансите иде напред. Тоа е тоа.

Секогаш сум го ценел секогаш бил во врвот,а и сега не сум го потценил како фаворит за ЛШ.Кажав начинот на кој напаѓа кон противникот ми се допаѓа повеќе од оној на Барца а овде излезе дека пак ние сме против.
За Касиљас кажав пред 5-6 безмислено е да се прават такви споредби а јасно кажа и dr.chase претходната страна.

п.с Едно да знаете само да не речете не сум ви кажал.Шансите од финалето пак ќе ни се повторат дали ќе играме нијанса послабо или подобро пак ќе ги имаме.Доколку ги реализираме(поготово Роналдо тој ќе ги има највеќе) мислам дека не би имале проблеми барем за минимална победа вечерва.

Манчестер и лани и оваа година има многу лесен пат до финалето, тој Ферги као у г** да е праен :)
Искрено Фергусон можеби го има најслабиот тим во последните 5-6 години(за наназад не ми текнува), а сепак шансите да стигне до финале секогаш се поголеми отколку на било кој друг клуб освен Барса.

Сепак, кој иде понатака од Реал и Барса освојува.

За вечер оној што ќе биде психички посилен, и на следниот меч исто, така тој има најголеми шанси да оди понатака.

Манчестер и лани и оваа година има многу лесен пат до финалето, тој Ферги као у г** да е праен :)
Искрено Фергусон можеби го има најслабиот тим во последните 5-6 години(за наназад не ми текнува), а сепак шансите да стигне до финале секогаш се поголеми отколку на било кој друг клуб освен Барса.

За вечер оној што ќе биде психички посилен, и на следниот меч исто, така тој има најголеми шанси да оди понатака.

Значи сакаш да кажиш и Шалке вас ве тепа на среќа .. ?

Колку ретардиран пост човече...
Знае скаутот на милан колку се лесни Шалке.

Да сумираме, Јунајтед нема потреба да оди на Wembley зошто нема шанси за победа само заради тоа што имаат просечни играчи во тимот...a Реал/Барса ги имаат Роналдо,Кака,Озил/Иниеста,Меси/Чави.:bravo:

Да сумираме, Јунајтед нема потреба да оди на Wembley зошто нема шанси за победа само заради тоа што имаат просечни играчи во тимот...a Реал/Барса ги имаат Роналдо,Кака,Озил/Иниеста,Меси/Чави.:bravo:

Видиш како знаеш :tv:

Искрено, чим со тимот од 2008 не освоивте ЛШ, оваа година имате дупло помали шанси во финалето да извојувате победа.

Како заклучи жити све :pos:

--- надополнето ---

Твојот? Знам :)

Според твоето зборување за манчестер викаш лесен противник имал ... Па вас ве поминаја на шасија Шалке , а нас до гол не можеја да ни дојдат.. Па сигурно на среќа ве тепале , или пак премногу голем плен биле за вас да го лапните на еден залак:smir:

Проблемот не лежи у името Реал, проблемот лежи во нашето лошо искуство генерално со Реал Мадрид. Ако мине Барса осеќам некако дека ке им се одмаздиме. Ама за Реал не знам. Додади го факторот Мурињо и Роналдо, ке биде утакмичиште. Ајде вечер вештачката екипа нека тепа да биде one hell of a game на Вембли!

Искрено, чим со тимот од 2008 не освоивте ЛШ, оваа година имате дупло помали шанси во финалето да извојувате победа.

Ако потценувајте :tv:
Не потценуваа дека и без Роналдо и Тевез ке се бориме за 4 место ама...

Ми се свиѓа ова што Манчестер се потценети :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom