UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Газле....ФА куп и Лига на Шампиони. Значи 2 титули можеше а ниедна не освој. И да останеше во Ливерпул немаше да освои освен можеби ЕЛ.
Е баш наредната е вистинската сезона поради многу фактори. Колку што има шанси кај вас за титула толку има и кај нас. Работата беше за оваа сезона пошто на господинот не му се чекало

ФА Куп немаше право на настап.. :toe:

ФА Куп немаше право на настап.. :toe:

Знам дека немаше. АМа без разлика - можеше да ја освои со вас таа титула. Како и да е предлагам овде да ја завршиме дискусијата за глупавиов.

Браво за Рицоли, одлично си ја заврши работата :)

Мислам дека Интер во 2 полувреме има шанси да даде 5 гола доколку Леонардо влезе во игра.

Интер има шанси да даде 5 гола доколку играчите на Шалке не излезат на теренот во второто полувреме..бидејќи како што гледам и со три играчи повеќе да бидат Интер тешко дека
ќе победат а камоли да дадат 3+ гола....и да..фановите на Челзи во форумот вчера се искинаа карање по нивните играчи и по Анџелоти бидејќи беа поразени од Манчестер иако играа добро...а ние Интерашите што треба да правиме денес???

Браво за Раул навистина заслужува респект :smir:

Леле пак овој Раул бе :pos:

И тоа во негов стил, колку и да ми е криво заради Инзаги :pos: ипак човекот е ѕверотиња секоја чест, ете како треба да изгледа напаѓач, а не ги гледам денешниве гомна од играчи...

Секоја Чест ! :cuc:

И овој Хурадо од кај испадна, солидно плејче е. Играше ли прв состав во Атлетико?

Мене па овој Баумаххајаохахддахан ептен ми се свиѓа.Дај кажете што играч е,колку години има,што позиција игра...

Боби[Мкд];4214099 напиша:
И овој Хурадо од кај испадна, солидно плејче е. Играше ли прв состав во Атлетико?

Не , затоа и го продадоа, т.е мислим дека е на позајмица !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom