UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Јас па мислам оти можеби и имаше мал офсајд од ѕверчето наше.. Главата му беше малце понапред мислам.. Како и да е, Јунајтед водат.. :):)

--- надополнето ---

Челзи доминираше цели 35 минути,ако не и повеќе,имаше шанси и не ги искористи.Манчестер со никаква игра повторно води и сега со сигурност можам да кажам дека е полуфиналист.
Нека им е честито,па се надевам дека ќе стигнат до финале.

Промашувањето на Лампард го кошташе Челзи и тоа многу.Да ти се посерам во професионалниот фудбалер што промашува во зицер ситуација,каде што секој нормален и добар играч би бирал страна каде да шутне и да погоди.

Уште кога видов дека Анелка и Малуда се во прв состав,а Бенајун и Дрогба на клупа,тогаш ми стана се јасно.Овие двајца се најголемите дрва во историјата на Челзи,жими се.
Ако некој од форумов се нафати за нивен атентат,ќе му бидам многу благодарен,а и добри пари нудам за тој чин.
Оти никаква игра од Манчестер?? Јас би кажал тактичка игра од Манчестер.. :):)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Јас па мислам оти можеби и имаше мал офсајд од ѕверчето наше.. Главата му беше малце понапред мислам.. Како и да е, Јунајтед водат.. :):)
И јас мислам дека нема врска тоа, но при офсајд се гледаат нозете и нивната положба, а не главата или друг дел од телото:toe:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добра игра од Челзи ама промашија неколку шанси. Дрогба несмееше да биде на клупа во утакмица во која се бркаат голови. Ако некој може да смени утакмица со еден потег од Челзи тоа е он. Ама па ако некој клуб казнува и најмали грешки тоа е Јунајтед. Чичарито е епик, браво!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во офсајд беше Кикиритко

K

kalimer0

Гостин
Милан - Ливерпул 3-0 на полувреме и на крај 3-3 ништо не се знае има уште едно полувреме. Следен потег на Анчелоти според мене Дрогба во игра уште од 45та минута

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
И јас мислам дека нема врска тоа, но при офсајд се гледаат нозете и нивната положба, а не главата или друг дел од телото:toe:
Последниот викенд кога гледав фудбал на Диема, коментираа за голот на Бербатов со Фулам.. Дали имало офсајд или не и мислам дека кажаа оти само рацете не се гледат, друг секој дел од телото се гледа.. :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Момци беше офсајд тој гол на Манчестер по 100 пат ќе кажам не се гледаат нозете само и телото се гледа !

A

apidrone

Гостин
За голот на Ето против Баерн не се гледало телото, туку нозете, сеа обратно... На кој како му одговара :toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе гледајте нека нападне Челзи нема формација како прво игра како ние во маалово кога играме,па сакал 1/2 финале да оди.Еден гол му поништија сега и вториов сакакте за влакно од косата или за должината на носот,ај не бидете деца.Челзи требаше да гази а не вака да си го драпаат.

В

Вори

Гостин
Криво ми е за Дрогба.Човекот е крал!
Иначе Акси еве го тоа што ти зборев пред утакмицата...

Kajgana Shop

На врв Bottom