UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
А колку гола има дадено Дрогба во последно време?
Повеќе од Торес..последен на памет ми иде оној против Стоук,а и не заборавам дека беше далеку најдобар поединец на првата утакмица со Манчестер.

K

kalimer0

Гостин
Official line up:Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Cole; Ramires, Lampard, Essien; Anelka, Torres, Malouda

Subs: Turnbull, Benayoun, Drogba, Mikel, Zhirkov, Ferreira, Kalou.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Очекував да го видам Торес на клупа, храбар потег од Анчелоти штом ќе го чека да проработи на вака битна утакмица.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Повеќе од Торес..последен на памет ми иде оној против Стоук,а и не заборавам дека беше далеку најдобар поединец на првата утакмица со Манчестер.
А ако го дадеше голот со глава?
Тогаш ќе беше Бог?

A

apidrone

Гостин
Пак бунете се гниди едни дека судиите се против вас!!! Чист гол беше тоа!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ај да видам сеа кој е оштетен?? Немаше никаков офсајд! Поништен чист гол!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
хаха...чист гол беше ова...Али ако...сега во ова сте 1-1..така даа нема љутиш :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајде Манчестер - Шалке и Барса - Реал 1/2 финале

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Нема, нема и оп комбо од голови...

A

apidrone

Гостин
Ние барем по судиска грешка се креваме и даваме гол!! Чичарито !

В

Вори

Гостин
Челзи доминираше цели 35 минути,ако не и повеќе,имаше шанси и не ги искористи.Манчестер со никаква игра повторно води и сега со сигурност можам да кажам дека е полуфиналист.
Нека им е честито,па се надевам дека ќе стигнат до финале.

Промашувањето на Лампард го кошташе Челзи и тоа многу.Да ти се посерам во професионалниот фудбалер што промашува во зицер ситуација,каде што секој нормален и добар играч би бирал страна каде да шутне и да погоди.

Уште кога видов дека Анелка и Малуда се во прв состав,а Бенајун и Дрогба на клупа,тогаш ми стана се јасно.Овие двајца се најголемите дрва во историјата на Челзи,жими се.
Ако некој од форумов се нафати за нивен атентат,ќе му бидам многу благодарен,а и добри пари нудам за тој чин.

И да...

СЕ ДА ИМ ЕБАМ НА ЛУЃЕТО ОД КАНАЛ 5 КОИ РАБОТАТ ВО СПОРТСКАТА РЕДАКЦИЈА!АМА БАШ СЕ,ОНАКА ПО СПИСОК.КРЕТЕНИ ЕДНИ НИЗАЕДНИ,ПОВТОРНИ СЕ УКЛУЧУВААТ НА ДРУГИОТ НАТПРЕВАР КОЈ ВОЕДНО И ОДИ НА ПЛУСОТ,ДОДЕКА НА ОЛД ТРАФОРД СЕ КРШАТ НОЗЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom