UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
додека да стигнат до овие босови, овие се левел 80ка :icon_lol:.

Па чекај малку..поради тоа служи данџен филтерот за да побара помош..или па ќе оди во даларан за да си направи група и босовите ќе бидат решени:):)

Ако мислиш на дебелиот Роналдо, океј, АМА ПАК ако зборуваш за Кики... е тогаш не, Кики во еден кантар со Меси, никогаш, ни сега, ни пред 30, ни после 30 години. :)

Аеее дете оди учи фудбал...не тропај зелени!
Ако се влажниш на Кристијано а сепак тажиш што не е во твојата екипа, ондак не мора да сереш од инат.
Не за друго, понатака нема да ве сметаат за сериозни ваквите што летате..секое добро.

Едноставно, нема да освои :). Лани за лани, сметам дека тоа беше сезона на Интер, со Мурињо имаа поинаков лик, шампионски менталитет после 50 години освоиле титула, сега 2 поред многу ќе им дојде :P. Не ми значи ништо дека се во игра во сите натпреварувања, не се ни први ни последни. А Леонардо нека се крсти во некој потег на Ето или Снајдер, иначе наскоро ќе биде "изеден" на тактички план било од Карло, било од Сер Алекс. И плус имаат уште еден тест (германски) додека да стигнат до овие босови, овие се левел 80ка :icon_lol:.
Немаш престава колку сакам да го поминете Челзи и да се видиме во полу-финале...

fjg61l.jpg

Што знам, за мене Меси е најдобриот играч ever, на сите времиња итн итн, а Мурињо сеуште не е најдобриот тренер на сите времиња, а и прашање е дали ке стане, не дека не е гениј, ама најдобар на сите времиња, ноп.

Кој според тебе е најдобриот на сите времиња, досеа !? Онака, чисто информативно ме интересира. :)

Сите ќе ги цитираш што мислат како мене или ја вака рандом се најдов за да се расправаш?

Па да ти кажам искрено не видов уште еден што вака "мудро" размислува :smir:

Аеее дете оди учи фудбал...не тропај зелени!
Ако се влажниш на Кристијано а сепак тажиш што не е во твојата екипа, ондак не мора да сереш од инат.
Не за друго, понатака нема да ве сметаат за сериозни ваквите што летате..секое добро.

Ај сега аман, немој со такви ниски финти мене, немој со таков глуп речник мене да ми се правиш фраер.
’’Ако се влажниш на Кристијано а сепак тажиш што не е во твојата екипа, ондак не мора да сереш од инат.’’

Не знам зошто го напиша ова, океј можеби си сакал да го користиш болдираниов израз, и сега мислиш дека е време за тоа... Друго објаснување нема, барем постар член си, и си требал да научиш дека не сите сакат едно, и не сите се сложуваат со еден.

Мислењето го пишав од мојот јузер, не отворив јузер со кој го претставувам цел форум, што значи мое мислење, и не само јас туку повеќето на форумот се согласуваат дека Меси е многу подобар од Кики. Го сакам Кики во Интер, зошто да не го сакам? Супер играч е, никаде не реков јас дека Кики е лош играч, човек треба да е луд и глуп да го вели тоа, ама пак исто така треба да е глуп и луд да не разбира тоа што пишав.

Пишав дека Меси е многу нивоа над Кики, не пишав дека Кики не чини, ти знаеш да читаш или не?

Ти друг пат немој со вакви испади, пошто тебе нема да те сметат за нормална личност, затоа што не треба да си паметен туку онака нормален за да сфатиш што пишав.

--- надополнето ---

Кој според тебе е најдобриот на сите времиња, досеа !? Онака, чисто информативно ме интересира. :)

Што знам, ваљда Ферги, ама има време Мур, може да го стигне и да остави поголем белег од Ферги, ама прво треба да најде тим во кој ке остане повеке од 10+ години.

Ај сега аман, немој со такви ниски финти мене, немој со таков глуп речник мене да ми се правиш фраер.
’’Ако се влажниш на Кристијано а сепак тажиш што не е во твојата екипа, ондак не мора да сереш од инат.’’

Не знам зошто го напиша ова, океј можеби си сакал да го користиш болдираниов израз, и сега мислиш дека е време за тоа... Друго објаснување нема, барем постар член си, и си требал да научиш дека не сите сакат едно, и не сите се сложуваат со еден.

Мислењето го пишав од мојот јузер, не отворив јузер со кој го претставувам цел форум, што значи мое мислење, и не само јас туку повеќето на форумот се согласуваат дека Меси е многу подобар од Кики. Го сакам Кики во Интер, зошто да не го сакам? Супер играч е, никаде не реков јас дека Кики е лош играч, човек треба да е луд и глуп да го вели тоа, ама пак исто така треба да е глуп и луд да не разбира тоа што пишав.

Пишав дека Меси е многу нивоа над Кики, не пишав дека Кики не чини, ти знаеш да читаш или не?

Ти друг пат немој со вакви испади, пошто тебе нема да те сметат за нормална личност, затоа што не треба да си паметен туку онака нормален за да сфатиш што пишав.

--- надополнето ---

Што знам, ваљда Ферги, ама има време Мур, може да го стигне и да остави поголем белег од Ферги, ама прво треба да најде тим во кој ке остане повеке од 10+ години.

И да почне да прави нешто со што ќе го ценат уште повеќе, а не дади 150 милиони и освои.

И да почне да прави нешто со што ќе го ценат уште повеќе, а не дади 150 милиони и освои.
Мурињо кога освои ЛШ со Интер уствари беше во плус од трансферите :)

Сеедно, и Ферги давал пари за трансфери, да не се правиме луди, колку коштаа Бербатов, Руни, Андерсон и компанија... Не е ни он без киксови, никој не е без киксови, јас мислам дека е полесно да си тренер на еден тим 20 години, отколку да дојдеш во нов тим, друго првенство, и во втората сезона да освоиш тројна круна во конкуренција на „ваква“ Барселона...

И во 2004та даде 150 милиони?

90, а наследи екипа што даде околу 100 милиони претходното лето.

Мурињо кога освои ЛШ со Интер уствари беше во плус од трансферите :)

Сеедно, и Ферги давал пари за трансфери, да не се правиме луди, колку коштаа Бербатов, Руни, Андерсон и компанија... Не е ни он без киксови, никој не е без киксови, јас мислам дека е полесно да си тренер на еден тим 20 години, отколку да дојдеш во нов тим, друго првенство, и во втората сезона да освоиш тројна круна во конкуренција на „ваква“ Барселона...

Само поради трансферот на Ибрахимовиќ. Имаше некои трансфери како Кварезма, Мансини и Мунтари, ама добро, не сум запознаен добро со политиката на Интер и не можам да кажам кој бил задолжен за трансферите.
Сепак и тоа е начинот на кој може да се бара инстантен успех каков што сакаа досегашните негови газди, само муабетот ми е дека ќе остане уште повеќе запамтен доколку би го направил тоа со тим каков што имаше Манчестер во Невил, Бекам, Сколс, Гигс итн. ако ме разбираш.

Само поради трансферот на Ибрахимовиќ. Имаше некои трансфери како Кварезма, Мансини и Мунтари, ама добро, не сум запознаен добро со политиката на Интер и не можам да кажам кој бил задолжен за трансферите.
Сепак и тоа е начинот на кој може да се бара инстантен успех каков што сакаа досегашните негови газди, само муабетот ми е дека ќе остане уште повеќе запамтен доколку би го направил тоа со тим каков што имаше Манчестер во Невил, Бекам, Сколс, Гигс итн. ако ме разбираш.
Мансини, Кварезма и Мунтарчо беа во првата сезона, тие беа негови желби(поточно Кварезма беше негова, Мансини ми се чини беше договорен уште претходно, а Мунтари дојде зашто Лампард и Есиен не ги даваа од Челзи), и испаднаа лоши трансфери, Кварезма психички е слаб за да игра во голем клуб, Мунтарчо нема што да се коментира, Мансини не знам што му се случи.

Втората сезона не дојдоа „ѕвезди“ туку избрканите Снајдер и Лусио, стариот Милито, и неталентираниот Мота :)...

Сеедно, за мене Мурињо е добар тренер, но играчите кои играат за него мора да играат со срце, а не да се платеници, како ситуацијата во Реал. Убеден сум дека нема да постигне никаков успех со Реал додека ги има овие играчи и додека Барселона е толку јака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom