UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што има врска оваа промоција за финалето со амбициите на Челзи во ЧШ, демек ако еден фудбалер направи 3-4 фотки со трофејот и неговиот тим има амбиции за финале?
..тогаш што мајка бара Насри на сликата?:))
Ако толку почитуваш и копнееш по некој фудбалски турнир, не го праќаш најголемиот мугло за кој и прашање е дали можи да се наречи професионален фудбалер на прмоција на финалето на истиот тој турнир.

Дечкото е фотогеничен, другите лица од Челзи се ко песој и немаат фаца за на слика со Трофејот за то овај ..:baeh:
Калу ако е фотогеничен, Лампард е топ модел.

--- надополнето ---

Од Адидас е фотосесијава, Насри и Калу се заштитни лица на фирмата, затоа тие се за сликање.
Адидас е спонзор за спортска опрема на Челзи, а верувам дека и некој друг кој можи да се наречи дека е фудбалер од Челзи има договор со нив лично.

Калу-Челзи-Лондон
Насри-Арсенал-Лондон
=Вембли..

:toe:

Ама баш никаква врска немаат амбициите :)

Калу-Челзи-Лондон
Насри-Арсенал-Лондон
=Вембли..

:toe:

Ама баш никаква врска немаат амбициите :)
Сликиве не се од сега, има месец дена од тогаш. Додека од Арсенал го имаме веројатно најдобриот поединец сезонава, од Челзи ја имаме неофицијалната маскота. Очигледно непочитување и потценување на турниров од страна на Челзи, шо јас потполно го поддржувам.

Сликиве не се од сега, има месец дена од тогаш. Додека од Арсенал го имаме веројатно најдобриот поединец сезонава, од Челзи ја имаме неофицијалната маскота. Очигледно непочитување и потценување на турниров од страна на Челзи, шо јас потполно го поддржувам.

ХАХАХАХАХАХА, од година дај боже да биде и официјална, пошо и онака само место зафаќа на клупата, вака бар ќе има некаква работа :) :) :)

За вечер очекувам доста голови ..

Ајде да пробам да прогнозирам:

Реал 2 - 0 Тотенхем
Интер 3 - 0 Шалке

Еве како изиграв ја :

Интер - Шалке кец
Реал - Тотенхем гол гол
Барселона - Шахтјор - кец у кец
Челзи Манчестер - гол гол

Не ми даде срце да ја пишем Реал кец а другите горе доле би требало да излеза : ))

Составите :

I. Casillas
S. Ramos
Pepe
R. Carvalho
Marcelo
S. Khedira
X. Alonso
Di Maria
M. Ozil
Cristiano Ronaldo
E. Adebayor

Gomes
V. Corluka
M. Dawson
S. Bassong
B. Assou-Ekotto
T. Huddlestone
L. Modric
A. Lennon
R. van der Vaart
G. Bale
P. Crouch

Julio Cesar
Maicon
A. Ranocchia
C. Chivu
J. Zanetti
T. Motta
D. Stankovic
E. Cambiasso
W. Sneijder
D. Milito
S. Eto'o

M. Neuer
A. Uchida
B. Howedes
C. Metzelder
H. Sarpei
J. Matip
K. Papadopoulos
J. Farfan
A. Baumjohann
Raul
Edu

Реал и Интер би требало да победат доколку одиграат на ниво.Јасно е дека Тотенхем и Шалке неколку кола жртвуваа и би дале се за да поминат во полу финале и ке бидат многу мотивирани и поразите на Реал и на Интер викендов им дава некоја шанса да се надеваат на добар резултат но со далеку подобри играчи се Интер и Реал и доколку не ги потценат и одиграат добро 90 мин ке победат.

Реал 0 - 0 пп / 0-1 Тотенхем
Интер 1 - 0пп / 1-1 Шалке
Обид на среќа, али никогаш не се знае се обидов да бидам малце по различен од другите типови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom