UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти јас мислам дека е за Јувентус? :kesa:

И јас мислам дека си е за јуве, таму играл таму кариера заврши легенда е на јуве и има изјавувано милион пати дека јувентус му е во срцето и таму ке остане засекогаш...верен фан на јуве и штета неможе да навива за нив во лига на шампиони...Ама барса?

Според неколку експерти на форумов, очигледно ДА.

Опет неки фраер а? Само се плачат и никогаш нема да се помират со тоа дека барса го игра најдобриот фудбал денеска и дека заслужено се најдобра екипа на денешницата наречени.Кој сака нека ја освои Л.Ш кого сакаш прашај барса го игра најдобриот фудбал

Опет неки фраер а? Само се плачат и никогаш нема да се помират со тоа дека барса го игра најдобриот фудбал денеска и дека заслужено се најдобра екипа на денешницата наречени.Кој сака нека ја освои Л.Ш кого сакаш прашај барса го игра најдобриот фудбал

Е ај дека нема да ти рече така секој? Кладба?

Oни нека си го играат најдобриот фудбал на денешницата и никој нема да им го оспорува тоа... мене нема да ми пречи Интер да освојува титули а да не го игра најдобриот фудбал, претпоставувам така е и со другите, сите повеке посакуваат титули од атрактивен фудбал.:toe:
Чиста работа... Лани фановите на Барса да не беа задоволни што напагаа 93 минути против Интер а не се пласираа во финале ? Ќе се појават сега од форумов и ќе кажат да бевме задоволни, али не мислат исто и навивачите од Каталонија. :salut:

Oни нека си го играат најдобриот фудбал на денешницата и никој нема да им го оспорува тоа... мене нема да ми пречи Интер да освојува титули а да не го игра најдобриот фудбал, претпоставувам така е и со другите, сите повеке посакуваат титули од атрактивен фудбал.:toe:
Чиста работа... Лани фановите на Барса да не беа задоволни што напагаа 93 минути против Интер а не се пласираа во финале ? Ќе се појават сега од форумов и ќе кажат да бевме задоволни, али не мислат исто и навивачите од Каталонија. :salut:

Е ок де? Земавте титула како така, мурињо црни магии некои правел таму и којзнае како успеавте да поменете.Ама барса е светлосни години подобра од интер

Е ок де? Земавте титула како така, мурињо црни магии некои правел таму и којзнае како успеавте да поменете.Ама барса е светлосни години подобра од интер
Да да до црните магии е... :tv:

Да да до црните магии е... :tv:
Не ве бива вас италијаниве...Едни местат, други со автобуси у одбрана играат, трети со пензионери екипа ми прават- добро е сега се оправија малце.Иначе оваа лига на шампиони вие што ја земавте како така последна ке биде за италијански тим у наредни 10 години веруј ми.Светлосни години сте зад шпанија и англија.

Не ве бива вас италијаниве...Едни местат, други со автобуси у одбрана играат, трети со пензионери екипа ми прават- добро е сега се оправија малце.Иначе оваа лига на шампиони вие што ја земавте како така последна ке биде за италијански тим у наредни 10 години веруј ми.Светлосни години сте зад шпанија и англија.
Абе со местење автобуси пред гол или не Италија стана светски првак, Интер Европски и Светски шампион стана... За ова со годиниве ти е жива глупост, не ти реплицирам за тоа :)

Абе со местење автобуси пред гол или не Италија стана светски првак, Интер Европски и Светски шампион стана... За ова со годиниве ти е жива глупост, не ти реплицирам за тоа :)

Да ти дообјаснам

Јувентус-местење
Интер-автобусите
Милан-пензионерите-ама се оправаат

Тоа со 1/8 финалињата што се така развлечени, нема врска со УЕФА, туку со сопствениците на ТВ-правата. Тие кажуваат како и кога ќе се игра, пошо тие ги даваат парите, а УЕФА е една капиталистичка, буржоаска организација, која само гледа што повеќе пари да ќари (како сум бил накурчен кога го казнија Работнички као демек сме ги навредувале црнците од Ливерпул, а уствари го свиревме гркот).
Иначе со тоа стално напињање дека Барса го играла најдобриот фудбал... сетете се, во 2004 имаше две изненадувања, од кои едното во ЛШ, другото на ЕП. Фудбалот не би бил најважната споредна работа во светот ако секогаш победуваа подобрите.

Да ти дообјаснам

Јувентус-местење
Интер-автобусите
Милан-пензионерите-ама се оправаат

Некогаш подобро е да се пракираш пред голот кога судијата ќе ти исклучи играч за ништо. :tv:
Можеби нема некоја убавина Италијанскиот фудбал, но кога носи трофеи, добар е, сепак се бројат головите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom