Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Според неколку експерти на форумов, очигледно ДА.Платини навива за барса?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според неколку експерти на форумов, очигледно ДА.Платини навива за барса?
Според неколку експерти на форумов, очигледно ДА.
Оти јас мислам дека е за Јувентус? :kesa:
Според неколку експерти на форумов, очигледно ДА.
Опет неки фраер а? Само се плачат и никогаш нема да се помират со тоа дека барса го игра најдобриот фудбал денеска и дека заслужено се најдобра екипа на денешницата наречени.Кој сака нека ја освои Л.Ш кого сакаш прашај барса го игра најдобриот фудбал
Е ај дека нема да ти рече така секој? Кладба?
Oни нека си го играат најдобриот фудбал на денешницата и никој нема да им го оспорува тоа... мене нема да ми пречи Интер да освојува титули а да не го игра најдобриот фудбал, претпоставувам така е и со другите, сите повеке посакуваат титули од атрактивен фудбал.Опет неки фраер а? Само се плачат и никогаш нема да се помират со тоа дека барса го игра најдобриот фудбал денеска и дека заслужено се најдобра екипа на денешницата наречени.Кој сака нека ја освои Л.Ш кого сакаш прашај барса го игра најдобриот фудбал
Oни нека си го играат најдобриот фудбал на денешницата и никој нема да им го оспорува тоа... мене нема да ми пречи Интер да освојува титули а да не го игра најдобриот фудбал, претпоставувам така е и со другите, сите повеке посакуваат титули од атрактивен фудбал.
Чиста работа... Лани фановите на Барса да не беа задоволни што напагаа 93 минути против Интер а не се пласираа во финале ? Ќе се појават сега од форумов и ќе кажат да бевме задоволни, али не мислат исто и навивачите од Каталонија. :salut:
Да да до црните магии е... :tv:Е ок де? Земавте титула како така, мурињо црни магии некои правел таму и којзнае како успеавте да поменете.Ама барса е светлосни години подобра од интер
Не ве бива вас италијаниве...Едни местат, други со автобуси у одбрана играат, трети со пензионери екипа ми прават- добро е сега се оправија малце.Иначе оваа лига на шампиони вие што ја земавте како така последна ке биде за италијански тим у наредни 10 години веруј ми.Светлосни години сте зад шпанија и англија.Да да до црните магии е... :tv:
Абе со местење автобуси пред гол или не Италија стана светски првак, Интер Европски и Светски шампион стана... За ова со годиниве ти е жива глупост, не ти реплицирам за тоаНе ве бива вас италијаниве...Едни местат, други со автобуси у одбрана играат, трети со пензионери екипа ми прават- добро е сега се оправија малце.Иначе оваа лига на шампиони вие што ја земавте како така последна ке биде за италијански тим у наредни 10 години веруј ми.Светлосни години сте зад шпанија и англија.
Абе со местење автобуси пред гол или не Италија стана светски првак, Интер Европски и Светски шампион стана... За ова со годиниве ти е жива глупост, не ти реплицирам за тоа![]()
Да ти дообјаснам
Јувентус-местење
Интер-автобусите
Милан-пензионерите-ама се оправаат