UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Можни 4 Ел Класика до крајот на сезоната...

southpark.jpg

najzakacen natprevar na hartija e celzi mancester
drugite timovi dobija lesen protivnik na hartija

Челзи - Манчестер ќе биде најинтересно, другиве натпревари не се нешто посебно ама затоа полуфиналињата и тоа како можат да бидат.
Очекувам да поминат Барселона, Интер и Реал.

Манчестер ми е океј екипа така да немам замерка за тоа што ни се паднаа.Само што ме нервира дека реваншот е кај нив па затоа.

Иначе сите очекуваат дека Реал-Барселона ќе играат во финале,а јас сум сигурен дека една од нив две ќе киксне и дека нема да се одигра епско полуфинално Ел Класико.
А,сакав Интер да ни се падне,али ако ги поминеме Манчестер тогаш ќе се сретнеме и со нив.

Манчестер ми е океј екипа така да немам замерка за тоа што ни се паднаа.Само што ме нервира дека реваншот е кај нив па затоа.

Иначе сите очекуваат дека Реал-Барселона ќе играат во финале,а јас сум сигурен дека една од нив две ќе киксне и дека нема да се одигра епско полуфинално Ел Класико.
А,сакав Интер да ни се падне,али ако ги поминеме Манчестер тогаш ќе се сретнеме и со нив.
Да бе, мало морген што нема да тепаат Барса и Реал.
Не прави смешки.

Како и да е ќе гледаме интересни утакмици само онаа интер-шалке можеби е најнеинтересна пак имаа среќа ама ќе ги видиме понатаму сепак никој не треба да биде отпишан пред време мотивацијата е огромна кај сите

E Barca be hahhaha

Инаку лошо шо играме втор натпрвар во Англија :С

Не прави смешки.

Ајде,ќе покаже времето.Ни украинците ниту пак Тотенхем не се наивни противници.Јас сакав на Челзи да му се падне некоја условно речено појака екипа,одколку овие две.

Не прави смешки.

Друже заеби, најтапа си со предвидувањава. :pos:

Немав некоја посебна желба за противник, мојата единствена желба Манчестер да го (ги) игра реваншот (реваншите) дома е исполнета.

Нашиот натпревар е дефинитивно најинтересен, ќе има прекрасен фудбал и се надевам дека овој пат ќе изостанат судиските грешки.

Чувството на Мадриѓаните и Каталонците кога ќе гледаме 1/2 финале........Тотенхем - Шахтјор :)

Не сум некако навикнат Манчестер да го глеам против англиска али ајде...добро е шо реваншот е на ОТ.

Реал - Тотенхем многу интересен дуел, отворен и брз фудбал, со феноменални крила, Ван Дер Варт се врача кучи :).

Интер - Шалке, не дека ги отпишувам Шалке од старт, но некако на искуство мислам оти ќе ги добие господин Ето.

Барселона - Шахтјор, барем играат и Шахтјор добар фудбал, не ебаваат многу, лекција по фудбал беше ова за Рома.

Мислам дека победникот од Челзи/Манчестер ќе го гледаме во финале.

Мислам дека победникот од Челзи/Манчестер ќе го гледаме во финале.

Oдамна сум му пишал на фантомон, дека финалето ќе биде меѓу реал и челзи...
Него, од ждрепкиве ко што пишав 2 страни уназад така и испадна, дуелиште меѓу двете најаки англиски екипи, за да шпанциве освојат :icon_lol: мала шала, може и голема да испадне на крај...
Како и да е, сите се фаворити, сите имаат шанси за до финалето итн...па со среќа на сите, не знам што да искоментирам за челзи, ни се падна најзаебаниот противник од сите можни, фактор плус е што еткинсон не суди во лш :pos: ама во секој случај, челзи-манчестер ќе биде Утакмичиште на годината!

Поздрави..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom