UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Добро ај не се шест,
Ribery plays the ball through to Gomez, but Ranocchia and Cesar clash as they get the ball behind for a corner. Better play by Bayern.
Gomez fires a shot at goal from inside the visiting area. Fine shot, but good block by Cesar.
Superb save from Cesar! Ribery raced through on goal, but Cesar narrowed the angle to tip the ball over the bar from inside the box.
Cesar makes a stunning agile stop from the volley of Gomez. Terrific cross from Ribery, who again danced beyond Maicon.

и доста се.

--- надополнето ---

+ се надевам се сеќаваш на тие ситуации. Цел тим на интер конфузен се до израмнувачкиот гол.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
А после израмнувачкиот гол на Интер кој тим беше конфузен ? Кој тим играше, кој тим создаваше шанси и тн и тн ...
Цезар ќе го фалев да не беа 2та поклони кои на Баерн им дадоа шанса во овој двомеч за прогрес понатака, они од 3 гола што ги дадоа 2 им беа со директна асистенција од голманот на Интер.
Незнам со кој памет рече дека Цезар треба да е мен оф д меч после оној резил у прво ( а и при 2-1 се излета у празно, уште еден подарок за Баерн кој не беше искористен ), башка, голман е, тоа му е работа, да брани, и освен онаа интервенција по волејот на Гомез, останатите му беа рутински, за голман од негов калибар, едноставно МОРАШЕ да ги фати, све остало ќе беше уште еден ( овој пат минорен ) кикс.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Што се смееш бе бате, ве газат како маалски клуб да сте. Од пуста среќа не губите 5 разлика !

Не класа, 2 класи игра подобро Баерн.

Не ме сваќај погрешно, не провоцирам, и ја сакам Интер да пројде (једино би ме задоволила тужната фаца на Леонардо на крај :icon_lol: ) и како италијанска екипа сакам да помине !

Но Баерн ги изгази како бубашваби во прво !

Се надеваме дека Леонардо со неговите "тактички замисли " шо би рекол Иосоно ќе напрае некако да тргне работава !
А во второ а во второ? :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А кај е оној Strumfhdagjhd или така нешто, тој најопасни постови има убедливо :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Ја знам зашто Боби го нема и зашто постои шанса целосно да не игнорира, али ај, сеа за сеа ќе ќутам ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ако по некое чудо, големо чудо, се пласираме, ќе биде тотално незаслужено.
Честитки за Баерн, уште од сега! :smir:
Во право си !!!

ДОбра вечер како си???..кој се тие папер шампионс???
Па уште се папер шампионс,а поминаа благодарение на другите....

Како и да е,интересен меч за нас неутралците.....

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ја знам зашто Боби го нема и зашто постои шанса целосно да не игнорира, али ај, сеа за сеа ќе ќутам ...
Рачуна коефициентите сега. Утре ќе дојде и ќе се фали колку години Германската лига ќе биде пред Италијанската.

Честито пласман на фановите на Манчестер и Интер. Заслужија 1/4 финале. Би сакал да видам двобој Манчестер-Барселона во двомеч. Мислам дека одамна се немаат паднато во нокаут натпревар. А на Интер од се срце му посакувам да му се падне Шалке. 2 Бундес тима веќе елиминира па ред е и третиот да го скине

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не знам со кое лице фановите на Баерн доаѓаат тука и не провоцираат нас Интерашите како тоа незаслужено сме победиле и тие биле подобар противник??...па и читам дека сами се победиле???..ме мрзи дури да реплицирам на одредени персони како оној БарсаНамул ..па не ми се верува дека и објективен и реален фан како Ченто кој е до максимум исфруструиран после денешниот шокантен пораз на неговиот омилен клуб почнува да пишува и да реплицира безвеза ...добро бе зарем не заприметивте дека ЕТО беше човекот??...еден фан тука на Јунајтед пред натпреварот тука спомна дека Ето е клучниот адут кој го има Интер а го нема Баерн и работата сериозно така испадна...едноставно човекот е машинган...нема што друго да коментирам освен Баварците да се сетат дека Интер играше без нивниот кошмар Милито и најдобриот дефанзец во составот Самуел ...толку.!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Офасјдот

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Слична ситуација како лани против Барса првата утакмица(продорот на Милито), само овој пат судијата бил во право.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.982
Слична ситуација како лани против Барса првата утакмица(продорот на Милито), само овој пат судијата бил во право.
Слична е али Милито тогаш беше во далеку поочигледна чиста онсајд ситуација, сега стварно е ептен тешко за носење на одлука, али оноа ништоно што коментира од кАнал 5 го направи ко да е иста ситуација со голот на Баерн лани против Фиорентина на истиов овој стадион.

--- надополнето ---

Еве уште една анализа за тоа дали е офсајд или не, од друга телевизија ( онаа горе е од Скај Германија ако не се лажам )

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Еве зашто

Полага статистика, да не беше толку добар со коефициентите и статистиките што секој ден ги пресметува за Германскава лига наспроти Италијанската петиција ќе собирав да му го одложат колоквиумот, нема смисла, еднаш матура, сега колоквиум, нече среча поштеног човека :)

(се шалам Боби)

Kajgana Shop

На врв Bottom