Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Не верувам,1-0 конечен резултат.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Не верувам,1-0 конечен резултат.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Ха...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Имаш бујна фантазија таа се знае 3-0 за ман утдХа...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1 ).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен
Добар филм :tv:
Си бил преоптеретен деновиве со фудбал чим ова си го сонувал Ја колку пати сум сонувал вакви фудбалски соништа братче не си свесен. Интересно у ови сонови најчесто јас сум главна улога и му давам гол на Ливерпул (незнам зошто ама само нив ги сонувам а никад не сум ги чуствувал како некој омразени противници), и на крај коа ќе се разбудам увек нозете ми се отскриениХа...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1 ).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен
Добар филм :tv:
И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или Шакира Иначе баце шо праиш ти во соновивеБлазе вас што сонувате..јас секоја вечер или Меган фокс или Шакира ги сонувам
За вечер Интер осеќам ќе ја врти, ама има едно големо АМА - дека Немците ќе покажат и дисциплина и се по список, но најбитното, Интер го има Ето, а они го немаат. (без навреда баварци)
Првата ја фатив, за оваа ќе видиме...Челзи не ги коментирам, они се пласираа уште претходната...Реал - Лион ќе биде колење, НО Жозе Мурињо осеќам дека ќе ги напне во првите 20 минути, ќе им стегнат 2 гола и ќе се затворат, па Лион ќе може да се слика. Тоа е разликата меѓу двете екипи од лани - Ж.М.
А за Манчестер - Марсеј , морам да кажам дека моите го избраа најлошиот резултат за бранење.
Ме радува фактот што имаме само еден примен гол (може и два, не е битно), иако во нападот сме малце комиње...но, еве не навивачки, туку реално типувам на минимална победа од 2-0 над Марсеј.
Поздрав и со среќа на сите вечер...
Greska.Е ако де, мое мислење е тоа, твое ко баварец е нормално дека баерн е најак во универзумот итн...али тоа е, индивидуално мислење, па вечер ќе видиме што како.
А муабетот баш тој ми е, што вие се имате ама Ето немате :icon_mrgr
позз друже и со среќа
За болдов не си во право, Ето оваа година игра феноменално, и има доста голема реализација.Greska.
Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.
Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.
Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.
:kesa::kesa::kesa::kesa:Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.
Што мислиш???И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или Шакира Иначе баце шо праиш ти во соновиве
И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или Шакира Иначе баце шо праиш ти во соновиве
ју уил си:kesa::kesa::kesa::kesa: