UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Има голема веројатност да испадне вака :) :tv:

Баерн-Интер 1-1
Манчестер-Марсеј 1-1
Реал-Лион 1-1
Челзи-Копенхаген 1-1

Ова се мисли кец у кец :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Многу мртва нешто темава...ќе киксне ли вечер Манчестер?
Ха...утакмицата ја сонував дека ќе заврши 3:3.
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1 :)).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен :pos:
Добар филм :tv:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
0:1, 2:1, 2:3, 3:3 и Чичарито промашува пенал во 94. Јас го пцујам и си викам кој му даде на него да шутира пенал(дека ја изиграв 1 :)).
И на крајот наместо во 1/4 финале да оди Марсеј, се игра уште една утакмица на неутрален терен :pos:
Имаш бујна фантазија таа се знае 3-0 за ман утд

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
За вечер Интер осеќам ќе ја врти, ама има едно големо АМА - дека Немците ќе покажат и дисциплина и се по список, но најбитното, Интер го има Ето, а они го немаат. (без навреда баварци)
Првата ја фатив, за оваа ќе видиме...Челзи не ги коментирам, они се пласираа уште претходната...Реал - Лион ќе биде колење, НО Жозе Мурињо осеќам дека ќе ги напне во првите 20 минути, ќе им стегнат 2 гола и ќе се затворат, па Лион ќе може да се слика. Тоа е разликата меѓу двете екипи од лани - Ж.М.
А за Манчестер - Марсеј , морам да кажам дека моите го избраа најлошиот резултат за бранење.
Ме радува фактот што имаме само еден примен гол (може и два, не е битно), иако во нападот сме малце комиње...но, еве не навивачки, туку реално типувам на минимална победа од 2-0 над Марсеј.

Поздрав и со среќа на сите вечер...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Си бил преоптеретен деновиве со фудбал чим ова си го сонувал :) Ја колку пати сум сонувал вакви фудбалски соништа братче не си свесен. Интересно у ови сонови најчесто јас сум главна улога и му давам гол на Ливерпул (незнам зошто ама само нив ги сонувам а никад не сум ги чуствувал како некој омразени противници), и на крај коа ќе се разбудам увек нозете ми се отскриени :);)

Иначе за вечер оваа ја имам 0-2 гола, а Баерн го имам чист 1, а за утре Реал ми е од 0-2 и Челзи 1. Сигурно ќе влезат ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Блазе вас што сонувате..јас секоја вечер или Меган фокс или Шакира ги сонувам:)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Блазе вас што сонувате..јас секоја вечер или Меган фокс или Шакира ги сонувам:)
И вакви сонови по некад ми се дешаваат, само не баш со Меган Фокси или Шакира :) Иначе баце шо праиш ти во соновиве :) :) :)

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
За вечер Интер осеќам ќе ја врти, ама има едно големо АМА - дека Немците ќе покажат и дисциплина и се по список, но најбитното, Интер го има Ето, а они го немаат. (без навреда баварци)
Првата ја фатив, за оваа ќе видиме...Челзи не ги коментирам, они се пласираа уште претходната...Реал - Лион ќе биде колење, НО Жозе Мурињо осеќам дека ќе ги напне во првите 20 минути, ќе им стегнат 2 гола и ќе се затворат, па Лион ќе може да се слика. Тоа е разликата меѓу двете екипи од лани - Ж.М.
А за Манчестер - Марсеј , морам да кажам дека моите го избраа најлошиот резултат за бранење.
Ме радува фактот што имаме само еден примен гол (може и два, не е битно), иако во нападот сме малце комиње...но, еве не навивачки, туку реално типувам на минимална победа од 2-0 над Марсеј.

Поздрав и со среќа на сите вечер...

nie go imame Philipp Lahm a tie go nemat, nie go imame Robben a tie go nemat, Ribery istotaka, Schweinsteiger i Muller.

Optimist sum za ova igra, mislam deka ke ima rezultat od 0 - 0 i taka na nas ni odgovara.

imaj vo predvid deka futballot ne e Tenis, nitu ping pong nitu boks, futballot e timska igra i se zavisi od site 11 sto igrat vnatre, Etto e samo eden.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Е ако де, мое мислење е тоа, твое ко баварец е нормално дека баерн е најак во универзумот итн...али тоа е, индивидуално мислење, па вечер ќе видиме што како.
А муабетот баш тој ми е, што вие се имате ама Ето немате :icon_mrgr
позз друже и со среќа ;)

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Е ако де, мое мислење е тоа, твое ко баварец е нормално дека баерн е најак во универзумот итн...али тоа е, индивидуално мислење, па вечер ќе видиме што како.
А муабетот баш тој ми е, што вие се имате ама Ето немате :icon_mrgr
позз друже и со среќа ;)
Greska.

Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.

Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.

Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Greska.

Najaki se Barcelona posle Real posle Bayern.

Sega jas sum Hardcore Bavarec ama gledam koj e najdobar ne sum slep.

Etto go obra bostanot, Etto bese koga bese sega se sto ostana od nego e starata Slava isto ko da velis Mike Tyson e Mike Tyson, e ne e posto vo Boks sega ke go izedat ziv posto ne e toj sto bese.
За болдов не си во право, Ето оваа година игра феноменално, и има доста голема реализација.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Kajgana Shop

На врв Bottom