Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.958
Се јави објективниот....Кај виде тука кривење на Леси и Беп?
Едно мислење...и јас реков дека судијата направи ако веќе одиме по таа логика ама главен фактор беше пеп вчера кој направи грешка со измената и Меси со себичноста.
Are you happy NOW?
Барем ќе бидеме исфрлени од екипа....поарно ќе гледам180 минути напаѓачки фудбал и исфрлена Барселона на крај, отколку 180 минути катанаџо и никаков фудбал и на крај Барса да биде елиминирана.Иниеста не ми бил нешто па ја да го преболувам сега .Иниеста е едно прилично опасно џуџе кое игра во ''најдобрата''екипа во светот.Играч кој дал шупкарски гол во последна минута во полуфинале против Челзи.
И таа фамозна 2009 година ќе се спомнува секогаш,барем од моја страна.Нанесена беше ебена неправда од страна на главниот арбитар на тој меч,нанесена беше неправда од страна на УЕФА.И јавна тајна е тоа што Платини ги мрзи англиските екипи,особено Челзи и Манчестер.И немој те молам да ми продаваш муда за бубрези за нешто кое само вие фановите на Барселона не го признавате,а цела фудбалска јавност и сите фанови низ светот добро ги видоа тоа.
И уште нешто сакам да знаеш.Кармата е кучка!Кога-тогаш ќе му се удри од глава на Барселона и тоа во скоро време.Лани се силевте со Ремунтада 2 недели.Јајцата цитрони ни ги направивте на сите.Сега гледам дека пак се фурате.Да не ве тресне Арсенал од земја повторно па да се чудите што ве снашло.