UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
В

Вори

Гостин
Сега фановите на Манчестер, Челзи и Ливерпул ќе менуваат аватари во знак на поддршка на Барса, како лани Јувенташи :pos:

Ајде Џену, почни прва :tv:
Никогаш.Секогаш ама баш секога ќе ги подржувам англиските екипи кога е во прашање Лига на Шампиони или Европа Лига.

Дефинитивно ми ја разубавија вечерта топџииве.Секоја чест.И мило ми е што ме демантираа,после моето јадење трици на полувреме.

Овие двајца ги заслужуваат најголемите пофалби и оценки,партии на животот одиграа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Заслужена победа на Арсенал, нема што.
Атомски фудбал, нон стоп се напаѓаше, сосема ги оправда очекувањата.
Се надеваме на уште подобар фудбал за 3 недели.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Арсенал изненади дефинитивно..Кој ли очекуваше Арсенал да победи една таква Барселона?Честито победа Арсеналци :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Браво за Арсенал, одличен натпревар! Доколку не беше очајната реализација на Меси, резултатот ќе беше поинаков!
Сепак, да се вратиш од 0-1 против Барса не е мала работа!
Реваншот ќе е пекол, шансите се 50-50%

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Давор го заборави Вилшир... убедливо најдобриот играч од средината на Арсенал

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Искрено според мене најреално беше да заврши нерешено, но промашувањата на Меси и грешката на Валдес при првиот гол скапо ја чинеа Барселона. Мислам дека ќе гледаме уште поубав натпревар на Камп Ноу.

А Рома .... нека се збогува од ЛШ. :kesa:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Сите најдобри играчи да направат еден тим и еден тренер како мурињо да ги тренира пак нема да ја победат оваа Барса.. не постои тим што може да и парира.. то е то .
Да а?
Браво за Арсенал,честитам мајстори.
Него некој да ми каже ако ја гледаше Рома како изигра Даглас?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Никогаш.Секогаш ама баш секога ќе ги подржувам англиските екипи кога е во прашање Лига на Шампиони или Европа Лига.

Дефинитивно ми ја разубавија вечерта топџииве.Секоја чест.И мило ми е што ме демантираа,после моето јадење трици на полувреме.

Овие двајца ги заслужуваат најголемите пофалби и оценки,партии на животот одиграа.
Wilshere... царуваше малиот! :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Намештаљка. :nesum:

Честито на фановите на Арсенал и Шахтјор ако ги има.. Дефинитивно пресвртов на Арсенал го спаси реваншот.. За другиот меч не се замарам..:)

В

Вори

Гостин
Вилшир за мене е прејак играч за негови години,така да намерно го изоставив.А,плус Вилшир скоро секоја утакмица ја игра на ниво.

А,овие двајца со специфичниве презимиња денеска беа главни фаци.Шчезни им наби комплекси на напаѓачите од Барселона :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Гвардиола питкетина испадна со измените! Честитки за фановите на Арсенал :smir: Голем boost of morale ќе им дојде победава, знаат дека ќе биде тешко таму но се покажа дека и Барса не се непобедливи така да.. башка и неиграњето на Пике..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Намештаљка. :nesum:

Честито на фановите на Арсенал и Шахтјор ако ги има.. Дефинитивно пресвртов на Арсенал го спаси реваншот.. За другиот меч не се замарам..:)
Тоа види на фан-клуб Лацио :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom