Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќа да се немало...
Тој Ето мора да направи потег повеќе со топката и да отиде јабана се...
Цезар цела утакмица добро бранеше,на крај мораше да ја усере,како и да е не го окривувам.
На следната утакмица очекувам Интер да нападне од прва секунда пошо нема што да изгуби,па шта буде нека буде !
Среќа,среќа да се немало вечерва,да ти ебам и среќа и се...

требаше кутињо или пандев да влези уште најкасно 75 мин, кога ги стегнавме на 10 мин пред крајот, поголеми ќе беа шансите за победа, сега тешко ќе биде на алијанц

Јебига знаев дека ова ќе се случи...само ми е жал за италјанскиот фудбал што ситгна на вакво ниво и сите три екипи во нокаут фазата на домашен терен да бидат надиграни и да губат..и плус гол ни даде најнеталентираниот поединец во Баерн Минхен кој три чисти нема од фудбал..Леонардо Пандев и Кутињо нека ги почува утше малце на клупа..добро е што ќе отпадниме барем да оладиме малце и да се спуштиме на земја бидејќи оваа година дефинитивно не е наша и на крајот ќе останиме со курот враце(тоа е факт)..како и да е не се бламирајте дека имаме шанси на Алианц арената бидејќи таму ќе изгубиме како магариња(и ве молам не бидете како фановите на Милан кои мислат дека имаат надежи против Тотенхем ан гости)!..пис
А зш да немате шанси за на Алианц бе ? Не се непобедливи таму.. чим од Мајнц можат да губат дома шо да не и од Интер :toe:

Требаше Ето да не себичи толку (ајде на 40м од гол добро) ама пред гол...Станкович 3 пати дреме сам на друга страна овај ја плетка ваму.

Не го кривете Цезар,греота е...шутот на Робен беше гаден,лошо одрипна ,што можеше тука...жива да ја фати?Требаше одбраната малце повеќе да внимава кога веќе го оставија Гомез САМ,а не беше во Офсајд...според мене нивна грешка.
Штета..Леонардо ве упропасти...да го имавте Мурињо пак беше ваша утакмицава...
Поздрав

треба да ги заузди малку играчите лео, да не се понашаат како главни на теренот, лусио да прекини да дрибла, секогаш кога ќе го видам како тргнува со топка напред темница ми паѓа пред очиве,ето да подава повеќе да не се прај бос,лео да има муда и да повлечи потег, по израмнето прво полувреме, второто полувреме незнаев што бараше лео од играчите, да се брантат или да напаѓаат.

Абе и на оној копукон на голот на баварцине денес му текна така да брани ебати детето ц.ц.ц... Не го окривувам Цезар зашо шутот беше незгоден тапна непосредно пред Цезар а и беше доста силен. Криво ми е Пандев шо не го стаи .. Тоа е тоа да се надеваме дека ќе не послужи малку среќата во Минхен..

А зш да немате шанси за на Алианц бе ? Не се непобедливи таму.. чим од Мајнц можат да губат дома шо да не и од Интер :toe:

Тоа беше ама пред пола година. Моментално Баерн гази, посебно дома. Плус сите повредени играчи, освен Олиќ, и мсе вратени. Ќе биде тешко ама не невозможно сепак одбраната на Баерн не е најстабилна.

Тоа е тоа да се надеваме дека ќе не послужи малку среќата во Минхен..
Нема врска работава со среќа. Како што можеше да не послужи нас, можеше и нив па да ни водат 1-0 уште на почеток на второ полувреме. Ние си изгубивме заради плашливоста, играта без ризик, самиот пристап кон играта. Леонардо требаше да размисли дека од јануари само од Бари немаме примено гол пред да одлучи да се потпре на одбрана. Кога дома имаш 0-0 во 75 минута и не менуваш ништо, заслужуваш пораз, кратко и јасно. Најлошо од се е што го изгубивме и Ранокиа за клучните натпревари, па налет елиминацијата од ЛШ, ќе го кркаме и во Сериа А.

Леонардо е единствен виновник за поразот.

Тоа беше ама пред пола година. Моментално Баерн гази, посебно дома. Плус сите повредени играчи, освен Олиќ, и мсе вратени. Ќе биде тешко ама не невозможно сепак одбраната на Баерн не е најстабилна.
А сеа шо ќе изгубат дома од вас да ја рачунам или не? :smir:

Нема врска работава со среќа. Како што можеше да не послужи нас, можеше и нив па да ни водат 1-0 уште на почеток на второ полувреме. Ние си изгубивме заради плашливоста, играта без ризик, самиот пристап кон играта. Леонардо требаше да размисли дека од јануари само од Бари немаме примено гол пред да одлучи да се потпре на одбрана. Кога дома имаш 0-0 во 75 минута и не менуваш ништо, заслужуваш пораз, кратко и јасно. Најлошо од се е што го изгубивме и Ранокиа за клучните натпревари, па налет елиминацијата од ЛШ, ќе го кркаме и во Сериа А.

Леонардо е единствен виновник за поразот.

Ма у курац нервозен сум сеа и највише ми е криво за Ранокија и за ПАНДЕВ шо не го стаи, излеа беше задоволен со 0-0. Како и да е нема предавање до последната минута на Алијанц.

П.С Многу ме нервираат копуци кои што у живот не гледале фудбал ниту пак се фан на некој од конкурентниве тимови а ме спамираат на ФБ и на МСН, ради тоаи сум највише нервозен!!!

Грешка беше шо игравте така, само со двајца напаѓавте, прво полувреме одбраната ни беше дупка, после се среди малце. Ај се гледаме. ЗЗ :back:

Исккрено сум разочаран од поразов,и нафуран сум до даска.Нема што заслужена победа за баварците напгаа цело време статива пречка ... крив за овој пораз според мене е Лео,ајде кажете ми која му е таа формација,што он дома ли ке се брани коа виде одма дека не функционира одма оваа формација требаше одма да го извади Станкович и да го стави Пандев да добиеме повеке во офанзива,со оваа формација јас вечерва ништо не гледав офанзива кај нас,само се чекаѓе шанса од некој прекини со нафрелни топки.Значи Ето неможеше сам напред немаше никаква подршка во нападот и свака му част најдобро изигра вечерва заедно со Снајдер.Па и Бенитез искрено да беше вечерва ке му текнеше дека треба да смени мешто во играта,стварно сум многу разочаран од Лео вечерва можеше и подобро да тргне,со подобра офанзива.Одбраната врв ни беше нема што Мајкон звер такоџе и Ранокија Киву исто Лусио па да не збориме цела одбрана ни ја држеше.Како и да е не очекувам пласман понтатаму,ке биде доста тешко на гости,и да испаднеме ни преостанува купот и првенството.

П.С Ми упропастија роденден бе ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom