Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од огромно значење за Интер е да не прими гол денеска, знаејќи како играат на гостински терен. Дури и 0-0 е резултат што одговара
П.с. Не верувам дека Лео ќе влезе вечер премногу отворено во натпреварот и да ризикува да прими гол па после скоро и без џокер од клупа да брка резултат

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 5 Stankovic, 10 Sneijder; 9 Eto'o.

A disposizione
: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 55 Nagatomo, 29 Coutinho,

Allenatore
: Leonardo

YES!!!! Браво Лео...

ќе изиграм за ситно на 2ка
како и да заврши добитен сум :tv:

абе мн сум сигурен дека ќе испаденеме од баерн
а мн ми е за 2ка оваа нз оти
можеби 0 1
нз дали само јас толку песимист сум или и од вас дрма некој

Многу затворена е оваа варијанта,како да играме на 0 - 0 ! Требаше Пандев да игра,барем ке бевме по опасни колку толку!

Јас па баш напротив имам некое добро чувство за овој двомеч! Мора оптимистички да се тера :)

Така е Стефан,оптимистички треба да се влезе во овој дуел и од нас навивачите на Интер.АЈде одиме на победа,со било која формација.Имаме искусни фудбалери и тенка клупа,но кој и да игра ќе го даде максимумот!ФОРЦА ИНТЕР!
Да ве поотсетам.................................З А Т О П Л У В А во М И Л А Н О!

Шо ве глеам за никаде... :pos:

И ајмо сите една песна за загревање:
Елко елко, порасни уште две три педи за да може Дедо Мраз, дарови да реди... :music5::xmas1::party3:

Само да кажам... песимистите (ќе изгубиме волку, ќе изгубиме толку) немаат право да се радуваат коа ќе тепаме... :icon_lol:

неееееееееееееееееееееееееееееее.........................
Мислам дека требаше да нападнеме од почеток у први 20 минути гол да им дадеме, одбраната им е тапа ( оти нашата многу добра е ). Лошо чувство имам.

Јас па имам чувство дека ќе ги згазиме швабиве, на Џузепе не губиме па да се преврти светот!

неееееееееееееееееееееееееееееее.........................
Мислам дека требаше да нападнеме од почеток у први 20 минути гол да им дадеме, одбраната им е тапа ( оти нашата многу добра е ). Лошо чувство имам.
И јас мислам, ама ај да видиме што е идејата. Може така ќе биде и во оваа формација, имаше неколку случаи кога Весли и Дејан играа многу офанзивно. Секако може да се нападне ако се сака. Мислам дека е луда идеја да менуваме формација со која победуваме во овој момент, но се надевам дека ќе се исплати...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom