Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ајде главата горе, Non mollare mai... време е да го дадеме последниот спринт сезонава... почнува со низок старт во среда против Фиорентина !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Угоре високо удолу длабоко :pos:
Мора некој да го балансира оптимизмот на темава, затоа сме тука јас и Јонзе, да ви кажеме зошто работите не чинат дури и кога чинат, зошто играчите се лоши и кога се добри... и не ме терајте да почнам со Марфиеви закони... :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Мора некој да го балансира оптимизмот на темава, затоа сме тука јас и Јонзе, да ви кажеме зошто работите не чинат дури и кога чинат, зошто играчите се лоши и кога се добри... и не ме терајте да почнам со Марфиеви закони... :)
абееееееее ЈИНГ-ЈАНГ...... хахаха :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387

Oд свите со членска, изглеа ја сум највесел :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам дефинитивно иако е фан на најомразениот ривал на Интер..Марли заедно со Иосоно ако не додадат малце хумор во нервозата на фановите тука при пораз на Интер ние тука ќе се направевме пепел со критиките на одредени фудбалери....ах Ето Ето уште не ми се верува што промаши!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Лесно ви е на вас,сабајлево во школо напнаа овие Јувенташите,како тројна круна да освоиле.:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде вие..ами вчера јас каде што го гледав натпреварот сите околку мене беа за Јувентус и сите ми беа другари...замислете во каква положба јас се наоѓав после промашениот зицер на Ето....!:jaj:...

П.С. Најдобриот играч кого го имам гледано на фудбалскиот терен и огромна чест ми е што го носеше дресот на Интер токму во најубавите години од неговата кариера вчера официјално се откажа од фудбалот и е во пензија....Иако пред да замини во Бразил изврши предаство спрема клубот и навивачите на Интер со тоа што отиде во Милан сепак Роналдо мислам ја заслужува нашата почит со настапите во нашиот клуб..
...еден е Феноменот!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Најдобриот напагач на сите времиња,огромна чест ми е што го носеше дресот на Интер,само коа ке се сетам какви голови даваше. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom