Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.996
Маикон беше единствен што имаше крв во него. Насмевката? тоа беше само да покаже дека Меси не му исчука сите заби лани!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Па незнам, тацната за Ето беше од него, буквално, тацна ..., дап, беше лош, ама не и бескорисен бидејќи сервираше зицер, боља шанса и од пенал.
Не зборите за Мајкон жити се,беше еден од најдобрите во интер заедно со Ранокиа.... имаше и добри набацивање но одбраната на Јуве се повампири...посебно то Баљзари...инаце мислам дека ви фалеше многу Киву ....Занети разочара на лев бек...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.633
Поени од реакции
59.556
А Ранокија беееее!!!!

Ај не заебавајте :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Па незнам, тацната за Ето беше од него, буквално, тацна ..., дап, беше лош, ама не и бескорисен бидејќи сервираше зицер, боља шанса и од пенал.
Dobar beshe Maikon be, imashe edna shansa Juve prvo poluvreme, koga go ostavija Matri sam pred Cezar, Majkon ne spasi. A imashe i centarshutevi, ne deka ne, samo toa shutot glup kon krajot ne mu trebashe.

Ne znam kako ke spie Kordoba vecher :) :)

--- надополнето ---

^ Не мора оптимисти, ама не е СЕ (баш СЕ) така црно, нели??? Па колку беше само поцрно додека беше Бенитез овде нека ви текне...

Сезонава е одамна заебана, човеков не врати у живот, факАт...
За утакмицава не можам да коментирам, пошо не ја глеав (концерт, јбг) али пратев на нет цело време што и како : )) Глеав сеа некои инсерти, Интер повеќе шанси има ко што приметив...

Ќе се сврти топката сезонава уште многу пати, ќе видите...
Neka se svrti, ke te chastam :)

Ama shto znam, site natprevari so posilni timovi, gi gubime. Realno Juve nema silen tim, ama ni odrzhaa lekcija deneska. Mihajlovic so Katanija 3 ni dade :), sega so Fiorentina ami? :)

Nema mesto za mnogu optimizam.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.098
И тој низ колку нозе на среќа дојде до Ето .. и овој несреќно го посра :kesa:

За другите шо мислат дека маикон не бил лош , баш него го пратев секоја акција , од коа се приметуваше дека му оставаат многу простор за разлика од другите, а и ретките дуели ги губеше.Освен едната добра интервенција.:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.198
Поени од реакции
46.438
А Ранокија беееее!!!!

Ај не заебавајте :)
Ја пишав али имаше лавина од постови, незнам за вас, за мене он беше еден од најдобри поединци на терен кај Интер, скоро без грешка освен онаа шанса на Матри у второ, али ако приметивте он играше фластер за Тони а за Матри беше задолжен Кордоба, а при таа шанса Кордоба го чуваше пеколното Ништо, а Ранокија до Тони беше а Матри нормално, сам, ко и што беше сам у слична ситуација со Кордоба и чувањето на празен простор за она што го збореше Јонзе со Маикон, кога овој добро реагираше.

Штета за жабава, најбољи негов меч од кога е дојден тука а изгубија и тоа по пацерска грешка на неговиот партнер од одбраната.

п.с. Ама на Бране све да му еам еј :), уште не почнал мечов го потеше за Кордоба дека бил слаб, дека е најслабата алка на Интер ( не дека не е у право ), дека Јуве ќе го користат тоа у овој меч и воала, бидна негова грешка.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ради вакви ко Крејзи не поистоветуваат со навивачите на Милан/Рома/Јуве коа после секој пораз си се отпишуваат од скудето ;D

ps:Sexy avatar rrrrr ;P

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.633
Поени од реакции
59.556
Се зезам бе за Ранокија, штом го критикуваме Маикон ваљда по него вечерва Ранокија и Цезар се на ред :)

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.996
Го подрече кордоба и тоа ептен! како му запна уште од старт, кордоба најслаба алка, шанса преку кордоба и ете :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Dobar beshe Maikon be, imashe edna shansa Juve prvo poluvreme, koga go ostavija Matri sam pred Cezar, Majkon ne spasi. A imashe i centarshutevi, ne deka ne, samo toa shutot glup kon krajot ne mu trebashe.

Ne znam kako ke spie Kordoba vecher :) :)

--- надополнето ---

Neka se svrti, ke te chastam :)

Ama shto znam, site natprevari so posilni timovi, gi gubime. Realno Juve nema silen tim, ama ni odrzhaa lekcija deneska. Mihajlovic so Katanija 3 ni dade :), sega so Fiorentina ami? :)

Nema mesto za mnogu optimizam.
А ти примети ли кој го остави сам ???

Матри стоеше до Маикон и овој му избега , па после Маикон се поправи за грешката

Кордоба дебил невиден , на истата таа акција само приметете како Ранокија го има гушната Тони , е така се чува да ти ебам кафето колумбиско

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
-5 boda, treba da tepame sve se do derbito, i derbito da go tepame, a vo megjuvreme ovie umrenite od Juve da gi tepaat Milan.

Shto znam, mozhno e, ama podobro mi e vaka, da ne se nadevam mnogu.

--- надополнето ---

А ти примети ли кој го остави сам ???

Матри стоеше до Маикон и овој му избега , па после Маикон се поправи за грешката

Кордоба дебил невиден , на истата таа акција само приметете како Ранокија го има гушната Тони , е така се чува да ти ебам кафето колумбиско
Ne primetiv toa, mislev deka Kordoba ili Ranokija, deka Cezar na niv pochna da vika otkako raschiste Maikon.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Врв е де, ама во каква сезона ? Милито беше врв во големи натпревари, во најголемите за Интер лани погоди, капираш ? Ето не е способен да се носи со овој товар ко што тоа Милито на пример го правеше, или Ибра на времето ( стриктно за Серија А ).
Ето промаши празен гол, по тацна, Милито промаши во ситуација кога мечот беше скоро готов и не од тацна него по флипер одбиена топка која му дое на лева изненадно па овој инстиктивно лошо реагираше, затоа апсурдно е од човек кој гледа фудбал со години и се разбира у овој спорт да ги ставиш овие две ситуации во 1 ист кош.

Факт е дека Ето сезонава се изгуби во сите големи мечеви освен минатиот со Рома, и таман реков пркна во ваков меч денес ме демантираше и тоа на најгрдиот начин бидејќи промаши нешто што играч од таков калибар не би смеел да утне, поготово не во меч со ваква тежина, затоа и има основа он денес да биде критикуван ( на ова додади ја и цела негова игра денес, уз втората бламажа на крај кога промаши цел фудбал ).

Е затоа толку го поти тимов и Лео со Милито, роден е за мечеви со ваква тежина, затоа и премногу глупи ми беа муабетите на релација Пандев-Милито и тоа зашто овој вториов добивал предност, ене и Јонзе гледам го укапирал истото што и ја го укапирав за Пандев сезонава, не е за голем тим, односно, не е за прв тим у ваква екипа.
Не можеш да го споредуваше Ето да речеме со Ибра (биг гејм флоп), бидејќи многу пати докажал дека може да биде ептен значаен.

Лани, голови против Јувентус, Лацио, Јувентус (дома), Челзи. Оваа година, против Рома во Супер Купот, Тотенхем (ај ова и не е), Рома сега пак. Го затвораат ептен досега, бидејќи он беше најдобриот во составот, но со враќањето на Снајдер, а носењето на Пацини, повеќе простор ќе има и за нив. Денес тоа што го утна, го утна, јебига, се случува, иако таков зицер утна и со Чезена кога отиде да ја забие.

Но, исто како и за Милито, никад нема да кажам лошо за него, бидејќи оваа сезона многу пати од лајна не извади, исто и лани.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.996
ббилан има утакмица и со јуве и со рома у гости!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
-5 boda, treba da tepame sve se do derbito, i derbito da go tepame, a vo megjuvreme ovie umrenite od Juve da gi tepaat Milan.

Shto znam, mozhno e, ama podobro mi e vaka, da ne se nadevam mnogu.

--- надополнето ---

Ne primetiv toa, mislev deka Kordoba ili Ranokija, deka Cezar na niv pochna da vika otkako raschiste Maikon.
Цезар им викаше кога го оставија Матри сам со глава кога утна во второ полувреме , исто така каде Маикон подзаспа малце заедно со Ранокија
Така да за мене денес не беше сјаен Маикон , имаше многу простор во напад , МНОГУ , и не го искористи како што знае и умее али свака част за тацната на Ето

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.098
Цезар им викаше кога го оставија Матри сам со глава кога утна во второ полувреме , исто така каде Маикон подзаспа малце заедно со Ранокија
Така да за мене денес не беше сјаен Маикон , имаше многу простор во напад , МНОГУ , и не го искористи како што знае и умее али свака част за тацната на Ето
И јас се надевав на тоа цело време , преку него нешо да се напраи , пошо очигледно имаше простор и маалски финти да праи .., па не нешо посериозно .Али е-то-е :toe: ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom