Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:
Контрадикторен си премногу..тука ни велиш да не се фаќаме за 98,1913 а ти се фаќаш за 29-те скудета од кои кој знае дали едно си доживеал!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
ако не го измислевте калчополи немаше ни да мрдните во европа вие
ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас

ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...

јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:
Дали се читаш? Каква бе квалитетна дискусија ти ќе правиш? Еве ти стојам на располагање, да видиме....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не разбирам шо напрај толку пацини да жари и пали? Па во САМПДОРИЈА играше бе а тие не се поарни од Каљари многу многу.

ама ај вервам јас во морати дека ке му најди замена на пацини по 2 гдини како шо најде за пандев :vozbud:
престани да се бламираш,убедливо му ја зема титулата на Љубе Милан за маскота на форумов,престани да напињаш уште,те молам :pos:

Споредба Пацини - Матри:

Пацини на 237 настапи во својата кариера има постигнато 75 гола
Матри на 210 настапи во својата кариера има постигнато 65 гола.

Пацини има 10 гола повеќе од Матри, но Матри има 27 натпревари помалку од Пацини. Статистиката не го прави супериорен ниту Пацини кон Матри,ниту пак Матри кон Пацини.
За мене Матри е добар играч,не велам ништо лошо за него,ама ми доаѓа некој ко Бјанконеро и одма удира на потврда дека Матри е измислен за Пацини.
Како тоа,со кој памет ?
Пацини им беше резерва на Џила и Тони во Фиорентина,се покажа вистинскиот квалитет на Пацини кога дојде во Сампдорија,арно вика Деко.
И едниот и другиот се добри,ама Пацини е две три класи над Матри,факт.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
престани да се бламираш,убедливо му ја зема титулата на Љубе Милан за маскота на форумов,престани да напињаш уште,те молам :pos:

За мене Матри е добар играч,не велам ништо лошо за него,ама ми доаѓа некој ко Бјанконеро и одма удира на потврда дека Матри е измислен за Пацини.
Како тоа,со кој памет ?
Пацини им беше резерва на Џила и Тони во Фиорентина,се покажа вистинскиот квалитет на Пацини кога дојде во Сампдорија,арно вика Деко.
И едниот и другиот се добри,ама Пацини е две три класи над Матри,факт.
нигде не напишав дека Матри е измислен за пацини

реков дека се со сличен квалитет

никогаш не го нападнав пацини оти го сакав како напагач на самдорија и сакав да дојди во јуве али то е то

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ај една интересна работа за Матераци, знам дека за некои од вас е можеби легенда на Интер, итн...
Сепак, две негови изјави не ми се поклопуваат, поточно:
Првата изјава:
“It’s true that in 2005-06 I was very close to joining Milan,” he told Mediaset Premium.
“Mancini wanted me to go. Villarreal were also interested, while the most important thing for me was playing so I’d have a chance to go to the World Cup.
“I have no problems admitting that I was very close to signing for Milan, but then I talked to Marcello Lippi who told me not to worry, that I’d have a place in the 23 anyway and that meeting made my career.
Сумирано: Манчини не му давал шанса, сакал да игра за да оди на СП, бил блиску до потпис со нашиот најголем ривал(=Виери, Ибра, Роналдо), но Липи му рекол дека секако ќе игра за репрезентацијата па затоа останал во Интер. (значи ради тоа што Липи му ветил)

Денеска искочи изјава на Матераци, во која што вели:
I really want is to be where I am and this is confirmed by the choice I made in 2006 to not go to Milan, a choice of heart, and I talk about it yet because there is someone who accused me.
A choice of heart?(gugl translejt e)
Иако претходно изјави дека Липи му обезбедил место во репрезентацијата и затоа останал во Интер, а сега тврди дека е "a choice of heart"....

Пресудете сами :)

(не навлагам во понатамошна дискусија :) )

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
нигде не напишав дека Матри е измислен за пацини

реков дека се со сличен квалитет

никогаш не го нападнав пацини оти го сакав како напагач на самдорија и сакав да дојди во јуве али то е то
Океј....топ си мва кис4е,одјеби од темава.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
Бенеамата, веруј ми, зашто знам какви фаци се шлепаат на Курва Норд на кои Интер им е пред жена, бебе, мајка, татко и остало, да имаше нешто со кое Матриксот удрил контра Интер он немаше да го има овој моментален статус.
Иначе не дека Манчини не му давал шанса, туку Манчини бил за негово заминување од тимот, па опцијата да замине како и да е постоела, со Липи правел муабет и овој му рекол да не се грижи и да не игра пак ќе биде дел од тимот па Матрикс се решил да остане и покрај фактот што тренерот не бил за таква опција и самиот потенцираше уште во тоа интервју ( само тој дел не си го пастирал погоре или истиот не бил дел од статијата која си ја нашол ) дека останал таму каде што неговото срце и сакало да биде.
''Тој состанок многу значеше за мојата кариера, решив да останам таму каде што моето срце посакуваше да биде, Липи го реализира своето ветување и сите знаеме што потоа се случи.''
Така да сега по втор пат истото го кажува, далеку е тоа од контрадикторно.

п.с. Еве го и преведеното цело интервју од 10ти декември

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.531
Поени од реакции
7.017
Не се секирај Матераци си останува, сеа си има и нова играчка, ќе го игра Нагатомо уште минимум 2 години :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.641
Jovanotti: најголемиот спектакл после Биг Бенг :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Се слушнале за Форбс? Гугл и Вики

Една мала споредба на сликата што се вртеше низ форумов, и општо, низ сите форуми поврзани со Интер за финансиската ситуација. Се работи за слика од блог:

Забележете го делот Operating Profit/(loss)

Сега, во реномираниот магазин Forbes, на следниов линк можете да забележите дека Интер има оперативна загубаод 14 милиони.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Се слушнале за Форбс? Гугл и Вики

Една мала споредба на сликата што се вртеше низ форумов, и општо, низ сите форуми поврзани со Интер за финансиската ситуација. Се работи за слика од блог:

Забележете го делот Operating Profit/(loss)

Сега, во реномираниот магазин Forbes, на следниов линк можете да забележите дека Интер има оперативна загубаод 14 милиони.
Nema smisla pak od nula da gi pravime muabetite. Prosto e, Inter ne sakashe da troshi za ova sezona, mozebi bea vo pravo, mozebi ne, se sluchi Benitez i ete, sme tamu kade shto sme momentalno :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Од друга гледна точка и боље што се случи Бенитез.Вака е многу поинтересно.Миланезите после 5 годишен сон дојде ред пак да се надеваат на скудето,се изначитавме 300 глупости во темата Сериа а 2010/2011,имаше дури и Јубенташи кои едно време се осоколија,па и они удрија на фантазија.Замислете да останеше Мур на пр.?Или да дојдеше Лео на почетокот?Јас ви гарантирам дека Фудбал темава немаше да биде ни 20 % интересна од ова што е во моментов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom