_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Контрадикторен си премногу..тука ни велиш да не се фаќаме за 98,1913 а ти се фаќаш за 29-те скудета од кои кој знае дали едно си доживеал!ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас
ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...
јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:
ако не го измислевте калчополи немаше ни да мрдните во европа вие
Дали се читаш? Каква бе квалитетна дискусија ти ќе правиш? Еве ти стојам на располагање, да видиме....ти неразуро беше првиот кој се смеша кајнас во фан клубот и заради тебе почнав да се мешам и јас
ако си за квалитетна дискусија ајде да те видам понуди нешто квалитетно, а не одма да се фаќате за калчополи и за 98 и за 1913...
јас сум за квалитетна дискусија за сегашноста ... пробајме :salut:
преселисе на страната за дербитоДали се читаш? Каква бе квалитетна дискусија ти ќе правиш? Еве ти стојам на располагање, да видиме....
престани да се бламираш,убедливо му ја зема титулата на Љубе Милан за маскота на форумов,престани да напињаш уште,те моламНе разбирам шо напрај толку пацини да жари и пали? Па во САМПДОРИЈА играше бе а тие не се поарни од Каљари многу многу.
ама ај вервам јас во морати дека ке му најди замена на пацини по 2 гдини како шо најде за пандев![]()
За мене Матри е добар играч,не велам ништо лошо за него,ама ми доаѓа некој ко Бјанконеро и одма удира на потврда дека Матри е измислен за Пацини.Споредба Пацини - Матри:
Пацини на 237 настапи во својата кариера има постигнато 75 гола
Матри на 210 настапи во својата кариера има постигнато 65 гола.
Пацини има 10 гола повеќе од Матри, но Матри има 27 натпревари помалку од Пацини. Статистиката не го прави супериорен ниту Пацини кон Матри,ниту пак Матри кон Пацини.
нигде не напишав дека Матри е измислен за пацинипрестани да се бламираш,убедливо му ја зема титулата на Љубе Милан за маскота на форумов,престани да напињаш уште,те молам
За мене Матри е добар играч,не велам ништо лошо за него,ама ми доаѓа некој ко Бјанконеро и одма удира на потврда дека Матри е измислен за Пацини.
Како тоа,со кој памет ?
Пацини им беше резерва на Џила и Тони во Фиорентина,се покажа вистинскиот квалитет на Пацини кога дојде во Сампдорија,арно вика Деко.
И едниот и другиот се добри,ама Пацини е две три класи над Матри,факт.
Сумирано: Манчини не му давал шанса, сакал да игра за да оди на СП, бил блиску до потпис со нашиот најголем ривал(=Виери, Ибра, Роналдо), но Липи му рекол дека секако ќе игра за репрезентацијата па затоа останал во Интер. (значи ради тоа што Липи му ветил)“It’s true that in 2005-06 I was very close to joining Milan,” he told Mediaset Premium.
“Mancini wanted me to go. Villarreal were also interested, while the most important thing for me was playing so I’d have a chance to go to the World Cup.
“I have no problems admitting that I was very close to signing for Milan, but then I talked to Marcello Lippi who told me not to worry, that I’d have a place in the 23 anyway and that meeting made my career.”
A choice of heart?(gugl translejt e)I really want is to be where I am and this is confirmed by the choice I made in 2006 to not go to Milan, a choice of heart, and I talk about it yet because there is someone who accused me.
Океј....топ си мва кис4е,одјеби од темава.нигде не напишав дека Матри е измислен за пацини
реков дека се со сличен квалитет
никогаш не го нападнав пацини оти го сакав како напагач на самдорија и сакав да дојди во јуве али то е то
Така да сега по втор пат истото го кажува, далеку е тоа од контрадикторно.''Тој состанок многу значеше за мојата кариера, решив да останам таму каде што моето срце посакуваше да биде, Липи го реализира своето ветување и сите знаеме што потоа се случи.''
Nema smisla pak od nula da gi pravime muabetite. Prosto e, Inter ne sakashe da troshi za ova sezona, mozebi bea vo pravo, mozebi ne, se sluchi Benitez i ete, sme tamu kade shto sme momentalnoСе слушнале за Форбс? Гугл и Вики
Една мала споредба на сликата што се вртеше низ форумов, и општо, низ сите форуми поврзани со Интер за финансиската ситуација. Се работи за слика од блог:
![]()
Забележете го делот Operating Profit/(loss)
Сега, во реномираниот магазин Forbes, на следниов линк можете да забележите дека Интер има оперативна загубаод 14 милиони.