D-r-ot
од поликлиника
^ Ахххх, рај за очи ми си кога ќе видам твој пост. :back:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Молам ? После ова дефакто не би требало да те перцепирам овде, кој тоа мене ме убедувал во истото а ја тоа дека Бенитез е јад и беда сум го негирал, или сум го негирал и фактот дека од една страна Мурињо заеба работа што си замина, односно, го одбра моментот кога Интер немаа простор за адекватна сигурна замена, од друга дека и тимот погрешил со тој избор со тоа што таа констатација лесно е денес да се донесе.
Друга работа, од сега на гугл барај ги одговорите за Интер и нивната трансфер политика, не од мене, не ме умарај со тоа, неам намера повеќе да трошам букви од тастатурава поготово за некој ко тебе што измислува некои работи и ми ги препишува тука ( ко она што си го наменил за мене а се однесуваше на болдираниот дел ).
Немој со овие твои малоумни споредби ќе те молам ...Мислеа дека со бенитез(како замена за Мурињо) ќе освојат Сериа А ?
И ајде нема врска болдот
одговори ми како сеа никој не го боли Стојко за фер плеј
НИ нас ни челзи абе НИКОЈ , а ти да те потсетам само со абрамович колку се напна, како тој не трошел и се спремал за фер плеј бла бла
торес а? и тој другио 20 и кусуро шо го платија од португалија? 80 милиони ?
ФЕР ПЛЕЈ?
Можевме на плус рандом број да бидеме ако глеаш така, ама и Бреша дома беше голем залак за Интер, за Киево и Лече гости да не зборам ...A mozevme na -1... e mozevme. Nisto cudno i da ostaneme na -10![]()
Немој со овие твои малоумни споредби ќе те молам ...
1. И Галијани го критикуваше овој начин на инвестирање на Абрамович алудирајќи на ФФП
2. Нејсе ова, каква врска бре имаат Челзи со Интер, со тоа што и Челзи како и Интер штедеа али Челзи далеку повеќе од Интер, што они донесоа по 2006 а што Интер ? Ти реков бе фантазеру, иди на гугл, откачи ми се од к*ров, ти долови Синдикат од фан клуб Милан за некои твои апсурдни тези овде на форумов кои ги тераш, неам намера и ја ко него да се замарам да ти цртам, не вредиш а и џабе е.
Види Интер како носеше сега играчи, види како носеле на времето, најскапиот им е Пацини од цели 12м евра ... али што има да ти објаснувам, џабе е, праам муабет со човек кој за секој ебан пресврт или пораз на јака екипа го тера муабетот за местење, ништо чудно и у Гринч да веруваш, среќа не го украде последниов Божиќ.
--- надополнето ---
Можевме на плус рандом број да бидеме ако глеаш така, ама и Бреша дома беше голем залак за Интер, за Киево и Лече гости да не зборам ...
Ај нека им е честит празникот на комшиките, уште многу години да си го слават.
И уште се напнувате за правило кое што не постои во моментов.
Се започна еден ден кога некој ја предложи следнава идеја: Деко, зошто ти не ја отвориш новата тема?И сега го имаш Syn следен, со пост од половина страна![]()
Аманте бе луѓе, шо се напинате толку не знам јас...
Затоа 100те глупости изнапишани на темава кои немаат никаква врска со Интер ко слики од девојки и спамови за затоплување и слично не сум ги бришел.^ А правило е да мора да се стаса до 1000 страни за да се отвори нова?![]()