Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Молам ? После ова дефакто не би требало да те перцепирам овде, кој тоа мене ме убедувал во истото а ја тоа дека Бенитез е јад и беда сум го негирал, или сум го негирал и фактот дека од една страна Мурињо заеба работа што си замина, односно, го одбра моментот кога Интер немаа простор за адекватна сигурна замена, од друга дека и тимот погрешил со тој избор со тоа што таа констатација лесно е денес да се донесе.

Друга работа, од сега на гугл барај ги одговорите за Интер и нивната трансфер политика, не од мене, не ме умарај со тоа, неам намера повеќе да трошам букви од тастатурава поготово за некој ко тебе што измислува некои работи и ми ги препишува тука ( ко она што си го наменил за мене а се однесуваше на болдираниот дел ).

Мислеа дека со бенитез(како замена за Мурињо) ќе освојат Сериа А ?
И ајде нема врска болдот
одговори ми како сеа никој не го боли Стојко за фер плеј
НИ нас ни челзи абе НИКОЈ , а ти да те потсетам само со абрамович колку се напна, како тој не трошел и се спремал за фер плеј бла бла
торес а? и тој другио 20 и кусуро шо го платија од португалија? 80 милиони ?
ФЕР ПЛЕЈ?
ДИректно премини на ова што те прашувам немој да го млезгаш да го лижиш од околу
80 милиони во ЗИМСКИ преоден рок = подготовка за ФЕр плеј?

Sea ako gi tepame Bari cetvrtok i ako ja tepame Fiorentina ke sme na -4?

A mozevme na -1... e mozevme. Nisto cudno i da ostaneme na -10 :)

Мислеа дека со бенитез(како замена за Мурињо) ќе освојат Сериа А ?
И ајде нема врска болдот
одговори ми како сеа никој не го боли Стојко за фер плеј
НИ нас ни челзи абе НИКОЈ , а ти да те потсетам само со абрамович колку се напна, како тој не трошел и се спремал за фер плеј бла бла
торес а? и тој другио 20 и кусуро шо го платија од португалија? 80 милиони ?
ФЕР ПЛЕЈ?
Немој со овие твои малоумни споредби ќе те молам ...
1. И Галијани го критикуваше овој начин на инвестирање на Абрамович алудирајќи на ФФП
2. Нејсе ова, каква врска бре имаат Челзи со Интер, со тоа што и Челзи како и Интер штедеа али Челзи далеку повеќе од Интер, што они донесоа по 2006 а што Интер ? Ти реков бе фантазеру, иди на гугл, откачи ми се од к*ров, ти долови Синдикат од фан клуб Милан за некои твои апсурдни тези овде на форумов кои ги тераш, неам намера и ја ко него да се замарам да ти цртам, не вредиш а и џабе е.

Види Интер како носеше сега играчи, види како носеле на времето, најскапиот им е Пацини од цели 12м евра ... али што има да ти објаснувам, џабе е, праам муабет со човек кој за секој ебан пресврт или пораз на јака екипа го тера муабетот за местење, ништо чудно и у Гринч да веруваш, среќа не го украде последниов Божиќ.

--- надополнето ---

A mozevme na -1... e mozevme. Nisto cudno i da ostaneme na -10 :)
Можевме на плус рандом број да бидеме ако глеаш така, ама и Бреша дома беше голем залак за Интер, за Киево и Лече гости да не зборам ...

Немој со овие твои малоумни споредби ќе те молам ...
1. И Галијани го критикуваше овој начин на инвестирање на Абрамович алудирајќи на ФФП
2. Нејсе ова, каква врска бре имаат Челзи со Интер, со тоа што и Челзи како и Интер штедеа али Челзи далеку повеќе од Интер, што они донесоа по 2006 а што Интер ? Ти реков бе фантазеру, иди на гугл, откачи ми се од к*ров, ти долови Синдикат од фан клуб Милан за некои твои апсурдни тези овде на форумов кои ги тераш, неам намера и ја ко него да се замарам да ти цртам, не вредиш а и џабе е.

Види Интер како носеше сега играчи, види како носеле на времето, најскапиот им е Пацини од цели 12м евра ... али што има да ти објаснувам, џабе е, праам муабет со човек кој за секој ебан пресврт или пораз на јака екипа го тера муабетот за местење, ништо чудно и у Гринч да веруваш, среќа не го украде последниов Божиќ.

--- надополнето ---

Можевме на плус рандом број да бидеме ако глеаш така, ама и Бреша дома беше голем залак за Интер, за Киево и Лече гости да не зборам ...

Еј стварно на КУРОВ МИ СЕ КАЧИ ЗА ТО МЕСТЕЊЕТО
АМА СТВАРНО ГО ЈАВНА!
КАЈ КУРО ЗА СЕКОЈ ПРЕСВРТ МЕСТЕЊЕ ?
СЕ ЧИТАШ?
по 21049149204912049021 пат да ти пишам дека тоа го реков само за РОМА - БАЕРН и така кажаа и на ХРТ на емисијата специјално за тој меч, и тоа луѓе кои се бават со футбал и следат подолг период
сеа јасно ти е?
И земи убо прочитај шо пишувам оти мн закочен испаѓаш се едно исто ми го тупиш шо на сите ни е јасно.МОРАТИ трошел пари, знајме сите дека трошел и ќе троши .Кај реков дека бил циција ? Рековме дека не купуваше ништо поради свои сваќања дека без засилувања 1ви ќе бидиме пак!
и ништо ми немаш одговорено ако си мислиш дека си одговорил
јас те прашувам едно ти ми ги натежна мадинава со местењево
а за то синдикат шо ми докажал стварно незнам а искрено и никој незнај!
вика ако сакаш да видиш местење на рома баерн ќе видиш
па ти ако нејчиш да видиш и АПЛА да е работава нема да признајш

Ај нека им е честит празникот на комшиките, уште многу години да си го слават.

И уште се напнувате за правило кое што не постои во моментов.

И сега го имаш Syn следен, со пост од половина страна :)
Аманте бе луѓе, шо се напинате толку не знам јас...
Aјт еден поздрав за тој шо че се пронајди :)

@Типосан
Поентата ми беше да ти потенцирам зашто не вреди да се замара чоек за да ти објаснува некои работи ...
И далеку од тоа дека Морати имал некои сваќања дека биле прејаки па ај ќе штеди, не е он Ти па да фантазира, па и да се ете јаки за Серија А ( доволно беа јаки на играчки план за да парираат на Милан ), каде со истиот тим и со сменет тренер во ЛШ ? Каде против Барса или Реал со Мурињо ?
Размислувај бе пред да напиеш нешто, не умарај ко курва пред МТВ, разгледај малце како играле Интер на времето со трансфери, разгледај малце што се случувало кога имале само една трансфер цел без алтернативи, разгледај малце што направија кога сакаа да го доведат Лампард.
Може тогаш ќе укапираш дека згрешиле, а не дека не сакале да купуваат играчи бидејќи биле доволно јаки, уште еднаш ќе ти кажам, размисли пред да постираш дел од твоиве неиздржани тези од проста причина што Мурињо веќе не беше тука ( од старт 50% послаби ), не е тука ни Балотели а и имаат нов тренер, кои се показателите тука дека се доволно јаки ?.
Да не сакаа да купуваат и да мислеа дека се доволно јаки ни сега немаше тоа да го прават, ќе речеа еве го Лео, утнавме со Рафа до него беше иначе тимот е перфектен, ќе се вратат повредените и тн и тн ( 1000 начини имаа да го тераат муабетот, јаки сме ), немаше да се умараат за 4 нови имиња, ќе донесеа едно и тоа е тоа.
Уврти си у глава дека направија глупа проценка за Кајт и Маскерано, и дека беше касно да се носи некој адекватен за Интер по пропаднатите преговори, затоа веднаш од 1ви септември почнаа да се најавуваат имиња за Јануари, Интер и да беа први моментално и да имаа супер полусезона, и да беше сеуште Рафа тука, пак ќе се носеа играчи месецов, 2 до 3, ко што и бидна.

И сега го имаш Syn следен, со пост од половина страна :)
Аманте бе луѓе, шо се напинате толку не знам јас...
Се започна еден ден кога некој ја предложи следнава идеја: Деко, зошто ти не ја отвориш новата тема? :pos:

^ А правило е да мора да се стаса до 1000 страни за да се отвори нова? :)
Ако е, тогаш дај петиција да отвориме...Васко нека ја отвори, мош че затопли од кај знајме :)
Whit all due respect Dek0 :)

^ А правило е да мора да се стаса до 1000 страни за да се отвори нова? :)
Затоа 100те глупости изнапишани на темава кои немаат никаква врска со Интер ко слики од девојки и спамови за затоплување и слично не сум ги бришел.
Сериозен сум.

абе синче
не ми е мене дојдено со тебе да го тупам овде
САКАВ ДА ТИ КАЖАМ дека ФЕР ПЛЕЈ НЕ ПОСТОЈ
ти на сите ни докажуваше овде дека челзи,мелзи,интер не трошеле
Никаде не оспорувам дека намалуваме со трансфери се со цел за помал минус
ама тоа нема никаква врска со ФЕР ПЛЕЈ
морати ги намалува трошоците и сака да гради нов стадион со цел да го стабилизира тимот финансиски а не поради фер плејот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom