Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Дестро му е рано за Интер. Многу рано.
Санчез во комбинација пари + Биабиани и/или Оби е добра идеја.

P.S.
Удинезе ѕверска екипа, два натпревари во гости, осум гола!

Сите шанси и голови од вчера, плус замената сантон-занети.

P.S. Удинезе ѕверска екипа, два натпревари во гости, шест примени гола! :)

хаха, заеби ти тоа, со 4 бода се враќаат и секогаш играат на гол повеќе. И во двата беа постојано во водство противникот им брка резултат. Се надевам дека на Фриули први ќе дадеме гол, зошто дечкиве имаат ненормална контра.

Многу пари се, ама ќе го лапни некој друг, па после ќе збориме ех што не го донесоа во Интер, сеа праи растур таму и таму...
За Дестро не сум ни јас, така само го напоменав, сепак такви како него имаме веќе во тимот.
Никад нема да го зборам тоа ако некој го лапне за 25 милиони евра, премногу е а Интер не планира да ја тера политиката од порано кога ги преценуваа играчите и кога немаа никаква корист од тоа, последен ваков пример беше Кварезма кој беше тежок флоп тука.

Не го оспорувам талентот на Санчез, ама 25м евра ?!?! Не бе, нека се гонат у три лепе, а и не научија од сопственото искуство дека до сега на ваков начин се поебале со Јакинта, Кваљарела, Агостино и ред други, кои ги преценуваа па потоа за упола цена ги даваа.

Во моментов, со 4312 форматов, и со враќањето на Коутињо и Снајдер, задоволен сум од овој кадар, не се условени пример ко Јуве, кои го изгубија Кваљарела, па да мораат да земат играч напред, како и да е, од наредно лето појачување на средината и нападот се морални, па тек после да се мисли и на бековските позиции во случај Сантон да продолжи со неконстантноста а и Киву да си ја тера дигресијата у неговата форма, мада со Лео искрено, немам некои забелешки за тимов, дури и Кастелаци, играч во кој најмногу се сомневав, игра одлично.

Санчез растура растураа,ах колку ми е криво што не го лапнавме сеа во Јануари :toe:

25 milioni, nikogas ne bi gi dal za Sanchez, ni vo godina koga Inter bi bil vo 500 milioni evra +

Za site tie pari, ima mnogu podobri igraci i mnogu popotrebni od Sanchez vo momentov. Ajde da go kupime, kade ke go piknime? Ne e toj Kutinjo pa da cekame od nego da sedi miren vo klupata za rezervni. Treba cela formacija da ja smenime za Sanchez :) ne e toj Messi pa da uziva takov luksuz. Ni trebaat CM igraci i napagjach, nisto poveke.

Sanchez na cie mesto ke igra? Kambi? Mota? Deki? Snajder? :) ili ke go drzime rezerva za Milito, ako e taka ovaj holangjanecov zosto go kupivme? Destro, Alibek gi zaboravivte? Kutinjo ami, ke go drzime kako dekoracija? Sto ke se sluci ako go zemime Ganso letovo? Dodaj tuka i dvajcata germanci, i? Sanchez kade?

edit: ete i Syn istoto go zbori.

^ Се e ok, ама од кај двајца германци :)
Со уште едно засилување напред, Лео ќе игра 433 или 4321, сеедно, и кога ќе се врати Снајдер, ќе биде дел од тројката у средина со офанзивни задачи у тимов, ко Иниеста у Барса што е.
Лео у никој случај нема да тера 4231 формат, ни со Милан не го преферирал а и омилена формација му е онаа стандард на Милан со Карло, 4321, со оној Рафа систем тука, па и лани со Мур, во Серија А имаа големи проблеми, едноставно Интер не е за таков стил на фудбал и таква поставеност на терен.

Абе 21год. е Санчез, 20м не се многу бе што ви е!

Добро тие се носат со надеж дека дел од нив ( зборам за све младо што дојде тука и ќе доаѓа во иднина, ко овие или оној од Феенорд ) ќе просперираат во иднина и ќе бидат дел од првиот тим, или сериозно ќе атакуваат на места во истиот.
Но од наредна сезона не верувам дека Лео ќе смета на нив од наредната година, може у Куп мечевите.

Да Удинезе повторно победи.Сепак мислам дека во недела ќе победиме,ма каква и да била нивната форма.Не ги потценувам ама мислам дека лесно ќе дојдеме до 3 бода.Едноставно имам такво чувтсво.Сепак првин ќе треба да ја победиме Чезена,а нормално во склоп на тоа чекам вечер да приреди некое изненадување Лече!
Затоплува во Милано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Шо ли му збори Занети на Ранокија ? ? :D После секој гол му кажуе нешо =) Ваљда не му вика *е вака да не те поминуваат* :)

на форца интер еден пиша дека Занети му рекол на Ранкоиа, коа ќе остариш како мене, овака да го носиш фризурчето :)

Васе, разбравме дека се затоплува во Милано у ред е брат, немора на секој пост да го нагласуваш тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom