Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кастелаци кујзнае што дрогa земал пред мечот:vozbud:,иначе Калински какви киксови прави ни самиот не е свесен:tv:! Момент на натпреварот беше Маикон кога лошо додаде и легна на земја а овие ја исфлраат топката:pos:

Се знае со кој ќе играме во четврт финалето или се чека противник од другите натпревари?

Epic FAIL!!!!

Маикон оут
Ривас ин
Зашо фејл, Маикон мораше да излезе и тоа е тоа, на 3-1 ако бараме логика у измени во Куп ништо не правиме ...
На место беше мечов, рутина, без разлика што примија 2 гола, победата во ниту еден момент не беше ставена во прашање, измените такоџе на место, со тоа што Маикон можеше и порано да биде заменет, т.е. 10 минути до крај на меч.

Како и да е, 3 од 3 за Лео, следуваат Болоња и Чезена дома, одлична прилика да направи 5 од 5, 4 од 4 во Италија, со тоа што сезонава тоа би било и најдолгата врзана серија на победи ( е тоа е фејл ).

Кастелаци кујзнае што дроги земал пред мечот:vozbud:,иначе Калински какви киксови прави ни самиот не е свесен:tv:! Момент на натпреварот беше Маикон кога лошо додаде и легна на земја а овие ја исфлраат топката:pos:

Честито победа, јае са игравте без 3-4 стандардни али ке ве наполнеа да не беше Кастелаци.

Ги фатив последните 20 минути ,,, во кој Интер не се ни трудеше да нападне.Па 3-1 водевме ама топката беше цело време кај фудбалерите од Џенова.Снимена ми е ке ја гледам после така да нема да коментирам многу...

П.С. Честито победа :)

Моментот е: Минијатура на мал простор и добар пролаЗ на Маикон! (Ова се два од 343432432 кикса што ги направи денес ѕверов ) :)
Ќути, ме разочара денес, тотално неподготвен за натпреварот...
Кастелаци е во вистинска форма во право време
Денес беше ѕвер, а богами и со Катанија беше на ниво.
Честито победа, јае са игравте без 3-4 стандардни али ке ве наполнеа да не беше Кастелаци.
Ги оставивме да пошутираат малку на крајот, не е реален одраз тоа, кога ни требаше предност лесно дававме голови. Тренинг утакмица беше...

Коментаторов направи најмалку 20-30 грешки...
...(за Кастелаци) ова му е петта сезона во дресот на Интер но не добиваше шанса покрај Цезар... :tapp: која петта сезона бе деген...

ПЕНАЛ :@

Калински : Интер во лигата на шампионите ќе игра против Тотенхем , хахахахах БОТ

Многу лесно добиена утакмица дури во првото полувреме наликуваше на пријателски натпревар . Маикон се подобар и подобар , Ранокија одлично изигра (мислам дека треба да игра пред Кордоба кој е многу несигурен),Марига во првото полувреме беше солиден во второто освен голот направи еден куп грешки ... и Пандев воопшто не ми се допаѓа стилот на игра премногу е тромав и сапатничав секој контакт со топката не гледа да направи шанса гледа да добие фаул Милито кој е изван форма според мене е подобар од него моментално .Тоа е тоа честито победа !

Зашо фејл, Маикон мораше да излезе и тоа е тоа, на 3-1 ако бараме логика у измени во Куп ништо не правиме ...
На место беше мечов, рутина, без разлика што примија 2 гола, победата во ниту еден момент не беше ставена во прашање, измените такоџе на место, со тоа што Маикон можеше и порано да биде заменет, т.е. 10 минути до крај на меч.

Како и да е, 3 од 3 за Лео, следуваат Болоња и Чезена дома, одлична прилика да направи 5 од 5, 4 од 4 во Италија, со тоа што сезонава тоа би било и најдолгата врзана серија на победи ( е тоа е фејл ).

Фејл мислев на коментарот на Калински, дека Интер ја засилува одбраната ;D

Скули ни збрца гол и ни ја прај скарфејс фацата - ya wanna fuck with me?
уште е во бунило после "трансферот" летоска. :)

добрава форма на Кастелаци значи дека Цезар ќе се врати побрзо!

Ме интересира да прашам иако сигурно некој нашишал на некоја страна претходно,Само еден натпревар се игра во купот или има и реванш? :smir:

Ме интересира да прашам иако сигурно некој нашишал на некоја страна претходно,Само еден натпревар се игра во купот или има и реванш? :smir:
Во полуфинале има само реванш,ни во следната рунда ке нема по што е 1/4!

Па ајде добро беше,Марига ама му ја закова :),Калински излеа надуван беше вечерва,трипаше човекот,него најако Мајкон пага зашто лошо ја подал овие ја исфрлаат топката :pos2:

Новата песна од Curva Nord, со Џенова ја пееле

"Siam campioni di tutto ole';

siamo campioni di tutto ole';

siam campioni d'Italia

siam campioni d'Europa

siamo campioni del Mondo ole';"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom