Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
темава замина во три правци :
1.:drk:
2.:aplauz:
3.дресови

иначе колку да не биди се офтопик да си прашам кога е играме заостанатата со фиорентина?
Оф топик си, држи се до точка 1 :pos:

Не бе еднаш у живот отидов и тогаш неможев да напраам никаква комбинација за утакмица да глеам,се у брзање напраив,а ти ако нарачуваш сеа,пушти некоја информација пошто новиов ќе си го зиам со сите овие знакчиња,историски е,мора да се има у колекција.. :)

Па вака како што гледам, поевтино ти испаѓа да отидеш до Милано да го земеш отколку да го нарачуваш. :)

Ќе видам со другари што учат во Италија некако да искомбинирам, па да ми го земат, ама така ќе треба да чекам до Велигден...

Составот за купот со Џенова: Orlandoni; Santon, Materazzi, Frogley, Natalino; Zanetti, Mariga, Muntari, Biabiany, Pandev, Eto'o.
Пет италијани назад, анбиливибл :)

Сакав да прашам каде е Ранокија :)

Ама тоа е, човек кога ќе врти од последно мислење, па назад нема да му биди умот во тимот туку во чорапите:)

Od dvajcata germanci ( ili avstrijci, seuste ne mi e jasno :) ) edniot ke odel odma so primavera timot, drugiot pak za kogo shansite pogolemi se da dojde letovo ama nisto cudno ni sega da dojde, direktno ke dojde vo prviot tim (yes, he is THAT good), go bivalo i za DM, i za AM, kompleten box-to-box igrac.

Od dvajcata germanci ( ili avstrijci, seuste ne mi e jasno :) ) edniot ke odel odma so primavera timot, drugiot pak za kogo shansite pogolemi se da dojde letovo ama nisto cudno ni sega da dojde, direktno ke dojde vo prviot tim (yes, he is THAT good), go bivalo i za DM, i za AM, kompleten box-to-box igrac.

Ало не уништувај тема со можните засилувања !!

Дајте бе пуштете уште некоја јака сликица да омрсиме очи :pos:

Ако сте се запнале толку за Санчез во Интер, ќе имате можност да го гледате на 9ти февруар во Скопје... Македонија - Чиле:smir:

Според Калчомеркато, Интер има шанса да им го " украде '' Пиазон на Јувентус, дечкото знам беше пред трансфер во тој тим али поради Лео-ефектот сега медиумите од Бразил известуваат дека Интер се во голема предност за овој играч кого го нарекуваат '' новиот Кака '', ради стилот на игра а и тимот во кој игра, Сао Пауло, тим каде играше и Кака пред да замине во Милан.

Ако не се лажам има 17 години, така да ко Коутињо, ке треба да чека до 18ти роденден за да дојде во Интер, што значи во летово што следи, во случај ова да се реализирам, најпаметно ке биде веднаш да се прати некаде на позајмица за да не го попочни она nonЕu место во тимот, или, во случај да импресионира па да остане ...

Нека ги пуштаат на позајмици нека не се заебаваат...

Отварам фан клуб и што да видам... Playboy... :pos:

Што е ова бе бетер од TV 1000 станавме :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom