Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно ќе ја играм 2 а за колку ќе видиме има време до четврток :smir:
Играј како сакаш, Наполи се опасен тим. Само да ти кажам дека Мацари изјави пред некој ден дека ова е најлош момент да се игра со Интер. Тимот е скоро комплетиран, атмосферата е позитивна, потребни им се бодови... Мислам дека времето на распродажба на бодови заврши, ќе се случи па да загубиме некоја ама нема воопшто да биде така лесно како со Лацио, Вердер, Тотенхем... кај што практично бевме аутсајдери.

Инаку јас ќе ја играм кец а би ја играл најреално гол/гол, пошто овие имаат одличен напад и може да дадат.

--- надополнето ---

...па враќање на Роналдо...
Јас сум за. Сериозен сум.

Јас сум за. Сериозен сум.

Може да се врати и да биде џокер :pipi:

Интер може да земе 8м од трансферите на Суазо, Мансини и Ривас.
Блиску сме до ангажирање на Кастаигнос.
Гансо се поврзува со Интер

и еве нешто цитирано...
FC Internazionale have officially signed two players for Fulvio Pea’s Primavera team (Inter Under 20′s). These two new players are Francesco Bardi, goalkeeper from Livorno and Federico Mannino, left back from Siena.

Презентацијата на Ранокиа
139680500.jpg

А бе само да го гледам како се тркала ќеф ми е :)

Боље Роналдо него Лука Тони.. и онака само пола година се разлика. ))

Дај бе ако не да направиме група на ФБ,да се собереме 1000 души за Роналдо (дебелкото) и Заморано да се вратат во Интер :pos:

А бе се само да слушнам уште еднаш од трибини: Роналдо, ооо, Роналдо, оооооо... пред да умрам :pos:

После облекувањето на дресот на Милан Јуда е непожелен во Интер, а и кармата како лагано го одра, на Сан Сиро пак си ги сјеба лигаментите.

После облекувањето на дресот на Милан Јуда е непожелен во Интер, а и кармата како лагано го одра, на Сан Сиро пак си ги сјеба лигаментите.

Нема везе тоа,тој и у реал беше со долги повреди и сегде кај што играше уствари.............немаше среќа дебелиот тоа е тоа.

Да али у Реал немаше повреда од таков карактер, по Милан него и дефинитивно му се удри црта ко фудбалер.
Него, незнам дали е пишано на темава, Цезар најверојатно ке го пропушти мечот со Наполи, а ако се потврди дека повредата е позериозна ке пропушти и дел од наредните натпревари ...

А бе се само да слушнам уште еднаш од трибини: Роналдо, ооо, Роналдо, оооооо... пред да умрам :pos:
бугарката на берлускони вика уште едно големо засилување од Морати, може се работи за другиот роналдо. :nesvest:

Значи....

Испадна како што си мислев,без никакви трансфери овој период.(така најавува Бранка) Ранокија не го сметам како некое огромно засилување туку како замена за повредениот Самуел,ситуацијата е повторно иста само со нов тренер во кој 90% од Интерашите се надеваат дека ке ја оправи сезонава, па добро бе што се лажеме само не ми е јасно? Стварно ли мислите дека Лео ке освои Лига Шампиони или Скудето со неговото искуство или пак со листата на играчи со кој располага (од нив 50% се опоравуваат од повреди)...

... Реков и пак стојам на тоа дека, Доколку не се земат позначајни засилувања во Јануар постои огромна можност сезоната да ни пропадне.Ваљда ке се разбуди Морати али да не биде касно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom