Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке останеме само на Жабата или Морати ке пушти уште некој денар?

Не, на радио слушнав дека Морати ќе купел 5 играчи во Јануари... :pos:

Се зезал демек откако си отиде Бенитез ќе купиме 5 играчи во Јануари. Нели Бенитез побара 4-5 засилувања или отказ.
Се е тоа зезанција од страна на Морати :)

jа на радио пред скоро месец слушам Интер го бара џулиен асанж. а баткава не беше уште експониран(не до толку). и се мислам кој е сеа вој асанж, некако француско ми е имево, не го знам, си викам пак бранка нашол некое младо и ќе го баат новиот зидан/марадона/пеле...
кога после дома кога си дојдов глеам на интернет, Интерпол го барале асанж за викиликс :pos2:

jа на радио пред скоро месец слушам Интер го бара џулиен асанж. а баткава не беше уште експониран(не до толку). и се мислам кој е сеа вој асанж, некако француско ми е имево, не го знам, си викам пак бранка нашол некое младо и ќе го баат новиот зидан/марадона/пеле...
кога после дома кога си дојдов глеам на интернет, Интерпол го барале асанж за викиликс :pos2:
:pos:

Сума сумарум од овогодишните настапи и освоени трофеи,сум презадоволен од Интер.Па нели е нова година и на крајот од годината се прави завршна сметка,така да ФОРЦА ИНТЕР!

A sense of humor, you should definitely buy one! :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom