Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хаха, ни на крај памет не ми паднало за играч, ама и за други работи не гледам шо ќе ни е. Нек си го вратат Ориали и завршена работа. А за Кака, јас сум за.

--- надополнето ---

За сајтот: не преведувајте додека не излезе на нашите сајтови. Мислам знаете ама ете да спомнам... :)

Едит: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=34945 од пред 30 мин ама ништо официјално нема.

12 милиони сега, останатите 5 летоска.
Пристигнува во Среда во Апијано Џентиле каде ќе го има и првиот тренинг со неговите нови соиграчи под водство на Лео.

Ај честито нека ви е ондак новиот играч.. Одличен потег на Леонардо е ова.:)

Ајде со среќа нека ни е :) Да спасува голој, да не си игра играчки :) Иначе, јас го немам пратено Жабава, ама од муабетиве што слушам, најдобар млад дефанзивец во Италија бил,а ?
Кака го сакам.
Малндини го нејчам.
Санчез го сакам.
Луис Фабијано го нејчам.

Море како дојде ова погоре, ко со она цвејчено, ме сака ме нејчи ме сака ме нејчи... :)

можда е скапо платен Ранокија али очајно ни треба втор топ дефанзивец по повредата на Самуел и увидување на моменталните можности на Матераци и Кордоба
football-italia шпекулира со некои 15 милиони плус Биабиани за Санчез што мислам дека е пре-премногу
една од првите изјави што ги прочитав од лео е `повеќе со топка помалце во теретана` што страшно мноооогу ме радува

Морати сигурно си рекол: фер-плеј, шмер-плеј, одох ја у шопинг... знаев јас дека ќе си дојде на себе :pos:

17 мил. е многу и тоа за пола договор ама ок не се буниме:)
Сеа Санчез освен крило што други позиции игра??
Ако дојдат Кака и Санчез како би играле???

кака, санчез па и снајдер во тимот - нема шанса двајцата да дојдат

Епа ајде со срека нека ни Ранокоја,него дај бе нека го отвори кесето Морати за Санчез :vozbud:

Знам ама да си прашам ја :)
Кака ако го зимаме како милан ибра што го земаа може, ама има 28 години и е сигурен со повреди и такви срањ*
Санчез е млад ама не е докажан во голем клуб и мислам дека не вреди 15+Биабијани( 2-3-4 мил )

Момци што мислите за помислата дека можеби Морати на средбата со Мурињо во Мадрид пред некоја недела, барал мислење за тоа кој да биде следниот тренер на интер, мислење за Лео, Зенга ...
Мене така ми мириса ...
линк

Добредојде за Ранокиа, 12+5м според мене вреди целиот договор, ипак е многу за 50% од договорот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom