Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Welcome Leonardo! Inter's new coach

MILAN - Everyone here at Internazionale F.C. is pleased to welcome Leonardo to the Club. The 41-year-old Brazilian coach will take charge of the European and World Champions as of 29 December, when the Nerazzurri begin training again in Appiano Gentile.
Leonardo signed a contract this evening that will run until 30 June 2012.
The club will make an announcement over the next few days regarding his official presentation.

Интер.ит

Штета не можам поголема слика да најдам

164514_176797842342290_122063884482353_466343_3063892_n.jpg

Господ нека ни е на помош!

Премногу е ризично ваков тренер да се поставува. Или ќе го дигне тимот (што не верувам, но ќе освоиме место за ЛШ) или ќе пропаднеме уште толку. Го видовме лани во Милан, на сите големи натпревари не мрдна. На ова големи алудирам на двата дуела со Манчестер и со нас. Со Реал не го спомињам бидејќи тогаш Реал беше далеку од оваа класа која се сега. Едино се радувам што може да се донесе Кака, бидејќи Морати сигурно не отишол во Мадрид на сангриа.

Ќе биде напето, но му посакувам среќа (и тоа многу) и да му тргне, впрочем кој и да дојдеше истото ќе му го посакав.

Ај со среќа нека ви е !
Од Крофнето сигурно неможе да биде полош :smir:

Искрени честитки момци,мојот омилен тренер во мојот "најомилен" клуб. Ah you gotta love football. :)

Искрени честитки момци,мојот омилен тренер во мојот "најомилен" клуб. Ah you gotta love football. :)

Абе супер ти беше сликата што ја смени бе? :)
Нека ни е честито нов тренер. Leonardo ful :baeh:

images1293219796.jpg

Честитки момци.. Добивте исклучително добар тренер.. Од ваков тим на Милан минатата сезона успеа да направи конкурент за титула.

Абе супер ти беше сликата што ја смени бе? :)
Нека ни е честито нов тренер. Leonardo ful :baeh:

images1293219796.jpg
Ај може не е ок избор за некои, али луѓе, бар личи на нешто ... личи на човек, за разлика од Рафа и неговите румени образи.

Ај може не е ок избор за некои, али луѓе, бар личи на нешто ... личи на човек, за разлика од Рафа и неговите румени образи.

rafabenite.jpg
... . . .. . . ..
images1293220169.jpg

ПРЕД. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .. . . . . . .. . . . . . . .ПОТОА

Честитки момци.. Добивте исклучително добар тренер.. Од ваков тим на Милан минатата сезона успеа да направи конкурент за титула.

Не направи он туку направи FIGC. Баш кога требаа да бидат на врв на табела (имаа можност), се усраа со 0-0 или 1-1 дома против Наполи.

Мене ми е најмногу мило поради Syn, на раб на инфаркт беше со Рафа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom