- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Гомна да јаде шарлатанов .....шо не остана он со истиов тим .... (пишуем у афект)
:pos2: :pos2: :pos2:Што бе уште не е избркан Бенитез ? Што му е филмот на Морати бе алооо,толку му е тешко да му каже *поради слаби резултати ти давам отказ*! Па од 13 кола има само 5 победи, дојдовме на дереџе еден беден Јувентус,Лацио и Наполи да бидат пред нас! Го почитувам Морати бидејки секогаш давал многу пари за Интер,али сега нека не си игра со нашите нерви!
Единствениот бедник овде си ти друже.Што бе уште не е избркан Бенитез ? Што му е филмот на Морати бе алооо,толку му е тешко да му каже *поради слаби резултати ти давам отказ*! Па од 13 кола има само 5 победи, дојдовме на дереџе еден беден Јувентус,Лацио и Наполи да бидат пред нас! Го почитувам Морати бидејки секогаш давал многу пари за Интер,али сега нека не си игра со нашите нерви!
Не провоцирај бе хахахаШто бе уште не е избркан Бенитез ? Што му е филмот на Морати бе алооо,толку му е тешко да му каже *поради слаби резултати ти давам отказ*! Па од 13 кола има само 5 победи, дојдовме на дереџе еден беден Јувентус,Лацио и Наполи да бидат пред нас! Го почитувам Морати бидејки секогаш давал многу пари за Интер,али сега нека не си игра со нашите нерви!
За мене сте бедни,тим кој игра во лига европа неможам да го наречам подобро!:pusk:Единствениот бедник овде си ти друже.
Тим кој што е пред твојот тим како го нарекуваш?????????За мене сте бедни,тим кој игра во лига европа неможам да го наречам подобро!:pusk:
За мене се уште се бедни,бидејки ние сме апсолутни прваци во све! Кога ке заврши сезоната во мај ке кажеме кој е појак,затоа сега радувај се на овие 3 бода предност бидејки ова не се дешава секој пат!Тим кој што е пред твојот тим како го нарекуваш?????????
Прашај го ќе ти каже дека не се сеќава кога последен пат се случилоЗа мене се уште се бедни,бидејки ние сме апсолутни прваци во све! Кога ке заврши сезоната во мај ке кажеме кој е појак,затоа сега радувај се на овие 3 бода предност бидејки ова не се дешава секој пат!
Тој не памти кога последен пат освоиле титула не па кога биле пред нас!Прашај го ќе ти каже дека не се сеќава кога последен пат се случило
Од 113 годишната историја на Јуве, едно 90 патиПрашај го ќе ти каже дека не се сеќава кога последен пат се случило
хухухух.малиов најде да збори шо навива за интер од 2005.иди бе легни си,касно е за тебе веќе.Тој не памти кога последен пат освоиле титула не па кога биле пред нас!
Кој дел од тоа "последен пат" не ти беше јасен?Од 113 годишната историја на Јуве, едно 90 пати
Збориме за крај на сезона или воопшто Јуве да биде пред Интер? Лани до 4 коло Јуве беше прв на табела ако збориме за било кој дел на сезоната. Убаво ни тргна...Кој дел од тоа "последен пат" не ти беше јасен?