Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј смирете се бе луѓе..олабавете малце со хејтањето..сепак ова е само фудбал и не мора дотолку да паѓаме на провокациите на некој Миланез кој си направи 5 профили само за да не провоцира ко божем ќе постигне нешто....Деко смири се чоек не гледаш девиангел со добра намера дојде во овој фан клуб и сакаше само да си даде свое мислење за темата која муабетевме..без разлика што е фан на Јувентус тој се изразуваше примерно спрема нас и да знаеш дека сите јувенташи не се како Ивица и Кунт да провоцираат и да лупаат глупости..со тој однос деко ги бркаш сите анти-интер фанови од овој фан клуб..сите се добредојдени за дискусија но без провокации како што коментираше девиангел.....!

Neroazuro , негледаш дека изиграва демек чесен фан, дојде тука да ни помага од миланезиве, а сака само да ни се потсмева, јас сум сигурен дека денеска разликата ќе се намали на само -6 , а за до нова година Интер повторно лидер
Форца Интер
и не верувај во нивните лажни помилкувања, немаме ние ниеден пријател кој не е за Интер.

Neroazuro , негледаш дека изиграва демек чесен фан, дојде тука да ни помага од миланезиве, а сака само да ни се потсмева, јас сум сигурен дека денеска разликата ќе се намали на само -6 , а за до нова година Интер повторно лидер
Форца Интер
и не верувај во нивните лажни помилкувања, немаме ние ниеден пријател кој не е за Интер.

Деко брат иначе девиангел ми е другар и го знам од многу мал......сигурно не дојде за да изиграва чесен фан бидејќи го знам лично какво мислење има за другите клубови и не е провокатор ама ич како онај Ивица.....а за тоа второто што го напиша да те слушни господ!

Деко брат иначе девиангел ми е другар и го знам од многу мал......сигурно не дојде за да изиграва чесен фан бидејќи го знам лично какво мислење има за другите клубови и не е провокатор ама ич како онај Ивица.....а за тоа второто што го напиша да те слушни господ!
Добро бе,ДО ТОЛКУ ЛИ НЕ ГЛЕДАШ дека Deк0 е уствари БИЛАНЕЗОТ со 16 профила и намерно се прави "наш" xD и му јадеше гомна на ДевиАнгел за овој да мисли дека сите Интераши сме неваспитани? :tv:

Добро бе,ДО ТОЛКУ ЛИ НЕ ГЛЕДАШ дека Deк0 е уствари БИЛАНЕЗОТ со 16 профила и намерно се прави "наш" xD и му јадеше гомна на ДевиАнгел за овој да мисли дека сите Интераши сме неваспитани? :tv:

Напорни денови разбериме и ти па:pos2:...жена деца..неможам јас на се да мислам ..знајш стар чоек:nesum:

А уст. као е регистриран со исто име ? :D Нели имаше некоја бла бла бла корисникот е зафатен опција :D ?

Ќе го победите ли Киево денеска,каква ви е ситуацијата ?

Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.

A disposizione
: 21 Orlandoni, 23 Materazzi, 24 Rivas, 30 Mancini, 31 Alibec, 40 Nwankwo, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez.

Abe sostavot na hartija ni e super, kako i sekogas 4-2-3-1 ama koga ke pocnat da se bunat Snajder so Eto, Pandev so Zaneti, togas znam jas, istata pesna pak ke ja peeme.

Cekam.... nisto ne cekam, sakam da jademe 5 gola.

Размислувал некој на тема, со оглед на играва на конкурентите, дека Интер сезонава со Рене' всушност изгледа како тим кој се бори за 4та поизција ? :)
Oд една страна имаш дебилна и очајна игра, од друга некарактерни и лузерски изјави од типот на Раниери, од трета милион повреди, од четврта гол не успеаа да дадат против Рома-Милан-Јуве, од петта дебитанти у ЛШ историја направија со Интер, од шестта немир во тимот и тн и тн ...

Una magia di Gora... Rafa Benitez!

i komentarot

efcbluepirate :
he is magic. He made Liverpool disappear from the top four

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom