Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе и ја тоа другарчето што го земав падна на кондиција(уште во 5 минута), се скапавме од трчање ние а и ем реално гледано интер фанс беа сите 2 метра огромни батки во споредба со нас глувци. ико 2 пати пробав да го заградам ме однесе 2 метра :)

п.с. голманчето како мува беше :)

Кој сликаше, мислам со на кого мобилниот, нека стави слика на фејс и нека тагне, или тука може.

Грејт сликаше,иначе ако не е проблем можеме и другиот четврток пак да играме ! Ја барам реванш,ја добивте битката ама не и војната:toe:

кирца и ја сум за пак играње за четврток ...само глејте спремете се убаво до тогаш да не се посрамотите на реванш
хахах ....и вежбај зицери позз:salut:

кирца и ја сум за пак играње за четврток ...само глејте спремете се убаво до тогаш да не се посрамотите на реванш
хахах ....и вежбај зицери позз:salut:
Не се вежбаат, треба да си талент како Кире :icon_lol:

Хаха ако ако смејте се вие,ке видите на реваншот што ке ве снајде! Од еден зицер на резултат 9 - 6 на минута пред крај направивте светско чудо,знам дека е за ремет али во ситуација на минута пред крај никој немаш ни мотив така да не се замарам за зицерот,ке ви наплатам во реваншот не се секирајте:icon_lol:

меѓу себе игравте?????Ние против фан клуб баерн минхен играме во сабота пријателска,па ако сакате ќе се договориме да напраиме меѓу нас една.:smir:

меѓу себе игравте?????Ние против фан клуб баерн минхен играме во сабота пријателска,па ако сакате ќе се договориме да напраиме меѓу нас една.:smir:
Со задоволсво друже кажете кога сакате,мерак ми е против јувенташи да играм!

Ама судија да се донесе од странство за да нема после сомнежи за наместен натпревар :pos2:

Dajte sliki sega, ili kazete koj ima da go adnam na fb.

Osven 2-3, drugite pojma neam kako izgledate :)

Gazi gi Kire!!! :D

Како изигравте, кој против кој игравте ? Кој ги даде головите ? Кој е Мунтари ?

Како изигравте, кој против кој игравте ? Кој ги даде головите ? Кој е Мунтари ?
Игравме ја, Кире, Снајдер, Занети, другарчето негово и Ice_Hendrix ми се чини против Ико, Грејт, Бенеамата, Аце Неразури, и уше едно детенце шо го најдовме тамо и изгубивме 9-6
icon_smile.gif

Иначе ко шо видов најбоље беа бенеамата и кире али у глобала сите беа супер, падна добро фудбалче и заебанции па дури и групна фотка удривме
icon_smile.gif

PS: Имаше и Мунтари, ама не кажувам кој е *** P.P.S - Ова е напишано од Роси 46 на претходните страни па ти го постирав
icon_smile.gif

Ja сакам следната против кире да играм ....

пс:Tutti Pazzi per "Matterazzi" така да си знаеш Кире :]

Ja сакам следната против кире да играм ....

пс:Tutti Pazzi per "Matterazzi" така да си знаеш Кире :]
Хаха де бе што ви стана,играј против мене и така наредната сигурно губат они,така да* доста смо се зајебавали *:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom