M
mercenary
Гостин
1..ако сме малце поише,ќе се мењаме..(1 термин е 1 саат така?)Значи да барам за у Четврток тука кај мене?Колку термини?
1..ако сме малце поише,ќе се мењаме..(1 термин е 1 саат така?)Значи да барам за у Четврток тука кај мене?Колку термини?
Тоа е проблемот..ако сме 15 души..15 се пријавија ама сигурно барем 1-2ца нема да дојдат..Да,100тка од човек.Ако сме 15 души да видам дали има 2 термина!
Заедно ќе одиме..ја,Занети,ти..и уште некој кој сака..Како да стигнам јас од Кисела Вода до Чаир? Оди автобус, кој автобус?
Нели е така, одам и јас!И мене ми одговара..
Аки,можеш да му речеш дека до вечер ќе му кажеш дали ќе ги зееме 2та термина од 2 до 4?
За да видиме дали на сите им одговара..
Ај да видиме дали на сите им одговара Четврток во баланот во Чаир,од 14:00 до 16:00... (или од 15:00 до 16:00 ако не сме повеќе од 12,еден термин да зееме)
1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7..Илијаико
8.Марсо
9.Занети
10.Ice_Hendrix
11.Ace-Nerazzurri
12.Rossi
13.Sneijder
14.Ibrakadabra
15.The Mummy Returns
Списоциве ме умреа..
Значи нема други термини у четврток..епа тоа е,барем на 12 да ни одговара терминов...
Ни ја незнам кај е балонот,рачунајте ме и мене со другаров Sneiјder! Ај ке се договориме кај да се чекаме,само уште не се знае што направил Аки!Заедно ќе одиме..ја,Занети,ти..и уште некој кој сака..