Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.423
Ама оди пингвин купи да те видам!
Ама оди пингвин купи да те видам!
БитпазарЈа барав неможев да најдам,уште тоа ми фали од опрема друго све иам ај ако знаеш од каде земал пиши!
Обичен ќе најдам, сино-црн пингвин тешко се наоѓал, само на пазарите на црноАма оди пингвин купи да те видам!
I am Mr. Eboue Emmanuel.Enjoy the show.Yes...!Hopefully Киву нема да се опорави до Петок па Сантон да игра место него... :tv:
Кој го кобеше Киву?
Ами ко така ако секоја година фримата влегува во зијан од 100-тина милиони евра која е логиката да продолжи да работи?..ова не е само за Интер туку и за сите фудбалски клубови кои се во долгови до гуша!Ja коа зборев канти тропаа, оваа година Интер заврши со минус од 69 милиони евра ( во право сум бил и за тоа, иако само претпоставував без соодветната финансиска слика за 2010 ) ...
Уште ли сеа треба да се црта ?
Ja коа зборев канти тропаа, оваа година Интер заврши со минус од 69 милиони евра ( во право сум бил и за тоа, иако само претпоставував без соодветната финансиска слика за 2010 ) ...
Уште ли сеа треба да се црта ?
Тоа прашање на Морати постави му го, него клубот му е ко дел од семејство, инвестира за успеси кои конечно дојдоа, гола вода се тие пари за него со оглед на фактот дека заработува премногу. Проблемот е што веќе нема да може од свој џеб да ги покрива тие дупки, али ке може преку спонзори, во случајов, Пирели на Тронкети.Ами ко така ако секоја година фримата влегува во зијан од 100-тина милиони евра која е логиката да продолжи да работи?..ова не е само за Интер туку и за сите фудбалски клубови кои се во долгови до гуша!