Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.470
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
:pos2:
За овој Јуве збориш?
Тим кој во своето првенство во 5 кола има дадено 8 гола, успеа да ни збрца 3 и тоа за 90м. Се гледа колку сме јаки во моментов.
На млади години ќе ме побудалет.:kez:
Ај кога ќе влезете во форма кажи да бараме доктори да го регулираме тоа притисокот :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Си го погрешил форумот ти, овоа е фудбал а не science fiction :pos:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Во кило крв и 2 очи за мезе:tv:!!!Ако освои Јуве оваа година ја се откажувам од форумов,а ако не освои ти се губиш од форумов една година!!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Си го погрешил форумот ти, овоа е фудбал а не science fiction :pos:
Iosono е модератор во филмови, да средиме нешто преку врски како под-форум „научна фантастика“. Мора да има место за вакви постови да останат забележани! :)

F

FuckYouAll

Гостин
Кој сака кладба?
Јас викам дека Јуве ќе го освоит Скудетото оваа сезона.
Кој изгубит ќе носит Аватар цела 2011/2012 по желба на победникот. :)

--- надополнето ---

Ајде, кажи во што сакаш, одма прифаќам безусловно, дури и за мене x2 ќе биде од тоа што ти ќе го смислиш.
Aj види си.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Iosono е модератор во филмови, да средиме нешто преку врски како под-форум „научна фантастика“. Мора да има место за вакви постови да останат забележани! :)
Еден од најпосетувани под форуми ќе биди тој, без сомневање, не е лоша идејата :icon_lol:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Кој сака кладба?

Нели пиволенд само во Скопје има? :tv:

П.С Ова поразов од Лех (вака беше? :pos:) чуда прави. Можда на нареден пораз за ЛШ овај ЛЕ (дека Губентус ќе освои) ќе се клади...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Кој сака кладба?

--- надополнето ---

Aj види си.
Готово, ако освои Јувентус јас носам 2 сезони, а ако не освои ти носиш 1 сезона, fair enough i think?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кој сака кладба?

Другар јас мислам дека имаш 17 години и дека си голем за вакви неадекватни размислувања......мислам биди реален..пола играчи од екипата на јувентус се инвалиди или недозреани играчи кои се бламираат на секој натпревар а ти па шампиони уште ги правиш...те разбирам дека си нивни фан ама со вакви бламажи не ми изгледаш за сериозна личност....освен евентуално Красич и Киелини од вашиот состав никој друг нема никаква теорија да игра во првиот тим на Интер...гледај малце на работите пореални..а дури и за овие двајца ќе нема место во Интер ....

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Нели пиволенд само во Скопје има? :tv:

П.С Ова поразов од Лех (вака беше? :pos:) чуда прави. Можда на нареден пораз за ЛШ овај ЛЕ (дека Губентус ќе освои) ќе се клади...
Не ги заебавај бе па и ти,не беше пораз 3-3 беше:tv:!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom