F
FuckYouAll
Гостин
Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.Дај бе не ме зезај. Сигурно не си сериозен?
@Ф.А. Леч
Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.Дај бе не ме зезај. Сигурно не си сериозен?
@Ф.А. Леч
:pos2:Oдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Ај кога ќе влезете во форма кажи да бараме доктори да го регулираме тоа притисокотТим кој во своето првенство во 5 кола има дадено 8 гола, успеа да ни збрца 3 и тоа за 90м. Се гледа колку сме јаки во моментов.
На млади години ќе ме побудалет.:kez:
Си го погрешил форумот ти, овоа е фудбал а не science fictionOдете лечете се вие, толку голем комплекс имате набиано шо на крај на оваа сезона Јуве кога ќе освојат Италијанско сите ќе доживеете срцев удар.
Smej se smej, ushte go nemash zapoznaeno ti Artjoms Rudnevs:tv:Немој да ти ги с'снам Лех Познањ (вака ли се пишуваа? )...
Во кило крв и 2 очи за мезе:tv:!!!Ако освои Јуве оваа година ја се откажувам од форумов,а ако не освои ти се губиш од форумов една година!!Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Ајде, кажи во што сакаш, одма прифаќам безусловно, дури и за мене x2 ќе биде од тоа што ти ќе го смислиш.Неможам посериозен да сум, ако сакаш ќе се кладиме.
Iosono е модератор во филмови, да средиме нешто преку врски како под-форум „научна фантастика“. Мора да има место за вакви постови да останат забележани!Си го погрешил форумот ти, овоа е фудбал а не science fiction
Aj види си.Ајде, кажи во што сакаш, одма прифаќам безусловно, дури и за мене x2 ќе биде од тоа што ти ќе го смислиш.
Еден од најпосетувани под форуми ќе биди тој, без сомневање, не е лоша идејатаIosono е модератор во филмови, да средиме нешто преку врски како под-форум „научна фантастика“. Мора да има место за вакви постови да останат забележани!
Кој сака кладба?
Јас викам дека Јуве ќе го освоит Скудетото оваа сезона.
Кој изгубит ќе носит Аватар цела 2011/2012 по желба на победникот.
Готово, ако освои Јувентус јас носам 2 сезони, а ако не освои ти носиш 1 сезона, fair enough i think?Кој сака кладба?
--- надополнето ---
Aj види си.
Кој сака кладба?
Не ги заебавај бе па и ти,не беше пораз 3-3 беше:tv:!!!!Нели пиволенд само во Скопје има? :tv:
П.С Ова поразов од Лех (вака беше? ) чуда прави. Можда на нареден пораз за ЛШ овај ЛЕ (дека Губентус ќе освои) ќе се клади...
Готово, запиши си некаде за на крај да не се правиш дека имаш заборавено. :smir:Готово, ако освои Јувентус јас носам 2 сезони, а ако не освои ти носиш 1 сезона, fair enough i think?