Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Киву брат? не не:nenene:,ништо не покажа периодов така подобро е Сантон на левата бековска позиција,мислам дека Киву и се повреди со Удинезе завчера така да не се знае.Иначе ги пратев Твенте не се некоја слаба екипа,им отиде Шток али имаат добри играчи така да ке биде тешко утре :toe:
Добро сеа па и ти, Сантон е добар али Киву има искуство плус против Удинезе играше добро.... а Мота повереден е?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
За Мота уште не е опораваен од повредата,да беше опоравен ке го викнеше Рафа барем во резерви.

П.С Само немој утре Марига пак да го гледам :nesvest:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Киву брат? не не:nenene:,ништо не покажа периодов така подобро е Сантон на левата бековска позиција,мислам дека Киву и се повреди со Удинезе завчера така да не се знае.Иначе ги пратев Твенте не се некоја слаба екипа,им отиде Шток али имаат добри играчи така да ке биде тешко утре :toe:
А што треба да покаже? Голови да дава? Таков е играч е, не е напаѓачки ориентиран како Маикон на пример, а од каде си толку сигурен дека Сантон ќе изигра подобро? Го видовме лани, не покажа ама баш ништо кога најмногу се очекуваше од него, особено кога Максвел си отиде. Додај ја на ова и склоноста кон повреди и биди сигурен дека не може Интер да се потпре само на Сантон. Да беше спремен, ќе влезеше место Киву во саботата, ама влезе Кордоба. Муабетот ми е дека сеуште не може Рафа да смета на него како прва опција, бидејќи покрај здрав Киву, Сантон ќе биде втора виолина, а можда и трета, доколку Занети биде префрлен таму, ако има вишок играчи во средина.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Не голови,али нема ниту еден пробив кон голот тоа не ми се свига кај Киву.Ако добро се секавате во Рома какви добри пробиви правеше:toe:,е такви пробиви му фалат сеа и во Интер,неможе само Маикон да лета по таа десна позиција,а иначе сакам да игра Сантон ме интересира дали ке се покаже добро :toe:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не голови,али нема ниту еден пробив кон голот тоа не ми се свига кај Киву.Ако добро се секавате во Рома какви добри пробиви правеше:toe:,е такви пробиви му фалат сеа и во Интер,неможе само Маикон да лета по таа десна позиција,а иначе сакам да игра Сантон ме интересира дали ке се покаже добро :toe:
не се сеќавам зашто киву играше централен и немаше баш некој пробиви , а и немора да прави продори лево затоа што ко пауни ќе не отвараат секоја утакмица , тоа е работа на мајкон

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
1. Убаво кажа Чекич, ако се тргне по двете страни, остануваат само тројца-четворица позади.

2. Го имаме Ето по таа страна, затоа Бенитез ги игра Пандев и Маикон заедно, бидејќи ако игра Пандев соло по десна страна, ништо од пробиви.

3. Не мисли дека одбраната е статична, односно дека нема покривања кога на пример Лусио ќе тргне со дриблинзите или кога се изведуваат корнери, слободни и сл...

4. Сантон како што кажав, лани не покажа ама баш ништо. За првиот пораз против Сампдорија лани токму тој беше крив, а подоцна откако влезе со Палермо, овие намалија на 4-3 од 4-0.

5. Киву е десет пати подобра опција од Сантон, барем во одбраната, иако вториов има добар дриблинг и знае да тргне напред.

6. Ако тргне Киву, Маикон останува назад, односно Занети покрива по таа страна. Не може и двајцата да тргнат одеднаш, а Киву да тргнува почесто во напад не сме виделе, ниту ќе гледаме.

7. Доста се, се изморив. :)

--- надополнето ---

Ибра ни го направи денот перфектен

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со душа го чекам тој натпревар кога дебелиот ќе се реши на 4-3-1-2 формација каде за во Италија е проверена работа...па уште ако се врати и мота тогаш полна капа....ионака ето е во форма па сигурно повеќе ќе придонесе од милито во шпицот на нападот отколку на левата страна...па мислам дека милито како што не е во форма можи дебелиот да се реши на пандев - ето во шпицот на нападот па да видиме како ќе функционираат..(сигурно од милито нема да бидат полоши)....ама кој ме чита мене ....:toe:

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.048
Дечки малку офтопик муабет: Вчера на турнирот сокол имаше еден играч со Интерфанс маичка,односно од маичките што ги праевте.Ме интересира дали тоа е некој член од форумов(ако е нека пише кој бил ) и дали има уште од тие маички.Ако нема кога би се печатела втора тура и дали ке има број М?Првиот пат мислам дека немаше.
поздрав

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Дечки малку офтопик муабет: Вчера на турнирот сокол имаше еден играч со Интерфанс маичка,односно од маичките што ги праевте.Ме интересира дали тоа е некој член од форумов(ако е нека пише кој бил ) и дали има уште од тие маички.Ако нема кога би се печатела втора тура и дали ке има број М?Првиот пат мислам дека немаше.
поздрав
Друже многу луѓе земаа такви маички,не мора да значи дека некој е од тука!!!Коа ги делевме маичките во град и ја бев таму и можам да ти кажам дека голем беше интересот за маички,не ми текнува точно бројката на списокот али ако сакас точно да знаеш прашај го Марсо бидејки он го имаше списокот!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
поздрав
Ако имал црна коса и у жолти панталонки , ја бев :))

МWah4e :)

едит:Играч рече ...фак ју :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
поздрав
Сигурен си дека бил играч ако бил Деко?

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
Расист.

Напињав и? На подготовките Марига играше одлично и заслужи шанса пред дедо Станкович.Затоа напињав.Но шансата ја доби ама не се покажа.
Но нема проблем,разбран човек сум,ќе престанам да напињам.
Уште кога тебе те немаше на форумот, ја бев едини овде кој пцуеше по Станковиќ, за по доаѓање на Мурињо и наоѓање на права форма, да прекинам да го пцујам, имаше добри партии - нема збор.
Марига играше одлично... Каде? На playstation? Manager можда? Сите сакаме да имаме нов Виеира (оној добриот Виеира у Арсенал, не мулето од Интер), али со глава у ѕид не се иде, гледаш и сам.
Оби... Кој црн Оби, искуство нула, треба да добива шанса ко лани Крхин, у задњи 15-20 минути при водство од 2 разлика, да осети малце што и како се дешава.
Оби изигра едно полувреме ко што треба со Панатинаикос или со кој и да беше, у полувреме во кое Интер не знаеше кај тера, и нормално дека нема да се плука по Оби у тие моменти, туку по некој од ѕвездите у тимот, оние кои го однесоа тимот до врвот. Оби имаше 1-2 шута, и ајмо сеа... Батали тоа...

Напињање не е соодветен термин можда, имаш право. Али еве расист сум (коа станува збор за MC позиција) па да не забегуваме со Оби сеа.

П.С. Коа станува збор за десен бек, не сум уопште расист :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Пфффф , за вас млад господине сум фудбалскиот МОЦАРТ :))

А сега ве поздравувам со

Среќа што не испадна ништо од утакмицата што ја договаравме у фудбал, со Моцарти и Бетовени страв ми е да играм. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.060
Поени од реакции
45.807
Се согласувам со ИбраКадабра, ги чекам и Мота и Дејо да се вратат и лагано да се стават у прв тим, или евентуално 1 од нив на клупа ( во зависност од тоа каде ке игра Занети ) но стандард да се тера со тројца централно позади Снајди ...
Денес и читав една статија за Интер и смената на тактичкиот систем, Рафа прво и основно сакал на кондиционен план тимот да биде на највисокото можно ниво, а потоа и да се смени тактичкиот систем зашто очигледно е дека Ето од една страна е во супер форма и треба да игра пред Се ко напаѓач или втор напаѓач сеедно, а од друга и на Милито му фали партнер во нападот.
Страничните позиции нека останат за бековите, пред Се за Маикон, лево на моменти ке биде Ето или Снајди плус Киву или Занети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom