Расист.
Напињав и? На подготовките Марига играше одлично и заслужи шанса пред дедо Станкович.Затоа напињав.Но шансата ја доби ама не се покажа.
Но нема проблем,разбран човек сум,ќе престанам да напињам.
Уште кога тебе те немаше на форумот, ја бев едини овде кој пцуеше по Станковиќ, за по доаѓање на Мурињо и наоѓање на права форма, да прекинам да го пцујам, имаше добри партии - нема збор.
Марига играше одлично... Каде? На playstation? Manager можда? Сите сакаме да имаме нов Виеира (оној добриот Виеира у Арсенал, не мулето од Интер), али со глава у ѕид не се иде, гледаш и сам.
Оби... Кој црн Оби, искуство нула, треба да добива шанса ко лани Крхин, у задњи 15-20 минути при водство од 2 разлика, да осети малце што и како се дешава.
Оби изигра едно полувреме ко што треба со Панатинаикос или со кој и да беше, у полувреме во кое Интер не знаеше кај тера, и нормално дека нема да се плука по Оби у тие моменти, туку по некој од ѕвездите у тимот, оние кои го однесоа тимот до врвот. Оби имаше 1-2 шута, и ајмо сеа... Батали тоа...
Напињање не е соодветен термин можда, имаш право. Али еве расист сум (коа станува збор за MC позиција) па да не забегуваме со Оби сеа.
П.С. Коа станува збор за десен бек, не сум уопште расист