Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Дестро дал гол за Џенова, а Велосо згреши за третиот гол на Киево... И Ранокиа игра за Џенова, само у тандем со Каладѕе :kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Не очекувајте вие Ранокија да гази у тим ко Џенова кој игра со формација 343 ...
За Интер таман е, даден е на позајмица само ради фактот што лани беше повреден грдо па сеа следат како ке просперира по таа незгодна повреда на лигаментите, ако е ок, гарант доаѓа без разлика на игрите во Џенова.

А за Дестро, ништо чудно да го вратат уште у Јануари со оглед на тенкиот напад.

Него второ коло, 3 бода пред Јуве и Рома, 1 пред Милан, бар одлична подлога за Рафа да се навикне на Калчо фудбалов зашто не очекувам перфектен старт ( нешто слично ко првата година на Мур во Италија ) па и притисокот врз него вака му е апла намален.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Победата против Удинезе испадна ГРАНДЕ...
Конкурентите сите го положија испитот.....
МИЛАН 0:2
РОМА 1:5
Губентус 3:3

Табела:
6. Милан............. 3 бода
16. Губентус..........1 бод
19. Рома................1 бод

И сега табелата кажува се.......

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Kиево има пак страшен старт, се повторува годината кога влегоа во Серија А и некое време беа први на табелата :)
Интер со 4 бода, солиден 5ти е на табелата .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
красич е ѕвер во оние претрчувања, ама истото што го правеше за србија го направи и за јубе, си ја посира завршницата, се губи кога стигнува пред голот, прееска имаше доволно простор и време да го праша голманот кај да пуца!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Момци со мало каснење,нека ни е честито победата,заслужена со оглед на поседот на топката.
Сите си одиграа стандард,Марига само квареше просек,но затоа е тука Мунтарчо наш :icon_lol:
Ето одигра перфектно,го имаше на секој дел од теренот,уште кога ја плесна стативата,јас ја видов веќе топката во гол,ама стативата курва бе,не се помести :pos:
Како и да е,денот вчера а и денеска ми го разубавија нашите “конкуренти“ ББилан и ЈуБе...

ПС...ЧЕЗЕНА,ЧЕЗЕНА,ЧЕЗЕНА !!! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Тука го имате голот на Дестро од денеска, иако е пишан како Место :) Дестро ала Милито, одлична замена...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Па и 22ка му дале, само стварно не ми е јасно зашто ако веќе го дадоа Балотели го пуштија Дестро али јебига, таква е политиката на Бранка, ги пушта ваквите во средина која е предобра за нивен добар развој, и Ранокија и Дестро се на место дадени и искрено очекувам и двајцата од наредна година да бидат вратени, т.е. за Ранокија сакале нејкеле ке дојде, али и Дестро у пакет сакам да го соберат а ко што реков, ништо чудно и у Јануари да го вратат ако типот распали во првиов дел од сезонава.

--- надополнето ---

За дуелот со Твенте повиканите :
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

Ја искрено се надевам дека Маикон ке игра десно, а Занети во средина уз Марига и Камбијасо, а нападот Ето - Милито и позади нив Снајдер ...
Не верувам дека по прикажаното до сега треба да се оди со глава кроз ѕид и пак да се тера систем на игра во кој тимот е убиван од контри.

п.с. Твенте нема пораз во холандска лига, 2 нерешени и 3 победи во серија што ги направи, со оглед дека се шампиони на Холандија и дека им се гостува, победа во секој случај не е загарантирана, умре времето кога под дифолт се тепаа вакви екипи.

M

mercenary

Гостин
Знам дека НЕМА ШАНСИ но би сакал да го видам ова -
- Цезар -
- Маикон - Лусио - Самуел - Сантон -
- Камбиасо -
- Занети --------- Оби -
- Снајдер -
- Милито - Ето -

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Да да, нема теорија сега Оби да добие шанса, али и ја сум за таков формат, најизгледно во моментов е Марига да игра таму, или евентуално 2012 ( Мунтари ).

п.с. А и со оглед на фактот што Киву се шина, а на негово место влезе Кордоба а не Сантон, тешко дека и Сантон ке биде стартер.

M

mercenary

Гостин
Нормално дека Оби нема да игра но мислам дека ако добие шанса,повеќе ќе покаже од Марига и headless.Овие двајца абер немаат од напад.Марига се лета напред ама кога ќе стигне пред шеснаесетник,се губи.А Оби мислам дека е добар и за у напад и за у одбрана.
Оби нема да игра и за оваа утакмица,мислам дека headless треба да добие шанса пред Марига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom