Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako da gi zeme? Pa sigurno ne so 6 milioni plus Muntari, daj i vie ne letajte, 50 milioni koj vredi? Zatoa sto Siti i Real frlat po tolku pari mislis vredat tolku? Eve go milan kako go zedoa Ibra, za bukvalno bez pari :) i istoto se na dobar pat da go pravat so Robinjo. Ovoj nasiot faks pustil :). Kako ne go udril Morati so toj faksto po glava jas se cudam :icon_lol:
50м за трошење не значи 50м за еден играч.И плус реков "да речеме"..значи како пример.

Па не се на Бранка парите па да испрати поголема понуда од 6м плус Мунтари.Ако Морати не му дал поише пари,неможе Бранка од негов џеб да даде уште 10 и да испрати 16м плус Мунтари.

Но,за позајмиците си у право.Требаше ние да го позајмиме Робињо кога им го продадовме Бало Црнио на Сити.

Syn, pozdrav do tebe i do Mr. Perfect aka Branca, ete se vide nekogava mok. So koj um dava 6 milioni plus Muntari? :icon_lol: Toa ti e isto, ko da baras od Liverpul 10 milioni evra + Masch za Muntari :), ostavi toa nemame igrac kako Mota, a ako cekame se na mota, koj pak se operirase, i ke se operira uste 4 pati do krajot na sezonata super ke sme.
Свесен си дека нема пари, нели ? Како сакаш Бранка да купува, без пари ? Колку пари, толку музика, капиш ?
Интер ко и секоја италијанска екипа трпи загуби годишно, кај Интер загубите се огромни, секоја година над 100м евра така да времињата кога они трошеа завршија, ова лично ти е потврдено и од Паолило, член на одборот на овој клуб ( има и други функции ) ...

Ако и оваа година биде Интер против Италија,кога ке почнат судиите да не е*ат на секој можен начин,супер ке биде и ако завршиме 3-4 :)

cuw677lp2x3sbdyre7lv.jpg

Малку статистика...

Иначе Syn од кај ги наоѓаш тие информации дека за плати Интер дава 200 милиони и плус уште 100 милиони за други работи? На фб ми се чини дека така пишуваше, ме мрзи да барам сеа(слаб ми е интернетот) али мислам дека тоа го пиша.

За плати сигурно Интер не троши повеќе од 80 милиони годишно.

cuw677lp2x3sbdyre7lv.jpg

Малку статистика...

Иначе Syn од кај ги наоѓаш тие информации дека за плати Интер дава 200 милиони и плус уште 100 милиони за други работи? На фб ми се чини дека така пишуваше, ме мрзи да барам сеа(слаб ми е интернетот) али мислам дека тоа го пиша.

Штутгарт ни пратиле понуда за Суазо.И Лече го сака Ривас.Ај барем од овие ќе се ослободиме,изглеа..
Ќе останат само уште Мансини(најголемото ѓубре) и Мунтари.

Штутгарт ни пратиле понуда за Суазо.И Лече го сака Ривас.Ај барем од овие ќе се ослободиме,изглеа..
Ќе останат само уште Мансини(најголемото ѓубре) и Мунтари.

Ако го дадат Суазо, а не донесат напаѓач, кој ќе биде замена за напаѓачиве? Мансини или Биабијани? :)

cuw677lp2x3sbdyre7lv.jpg

Малку статистика...

Ето само зема 11 чисти плус даноци неговата плата само го кошта Интер 20 милиони Суазо и Манчини само на пример земат 7 милиони со даноци плати исто и Матераци.Толдо што седеше на клупа земаше 3 милиони.

Интер 2009 година го зголеми капиталот за 170 милиони тоа се загубите што ги покри Морати.Интер е клуб без долгови благодарение на Морати кој за 15 години дал над милијарда да ги покрие загубите на Интер.
Јавно си излегува извештај колку го зголемува Интер капиталот.

Ако го дадат Суазо, а не донесат напаѓач, кој ќе биде замена за напаѓачиве? Мансини или Биабијани? :)
Новиот напаѓач што ќе го купиме сега.:)

60м за Агуеро или 36 за Форлан! Мислам дека ова е по fail од 6м + Мунтари за Маскерано.:pos:

cuw677lp2x3sbdyre7lv.jpg

Малку статистика...

статистика покажува дека интер и болоња ремизирале 0-0, друго ништо. И барса имаше посед на меаца па си прими 3 комада, имаше посед и дома па пак беа издувани. се знае конечниот исход од утакмицата, не е потребна анализа.
информациите на Син за долгот на интер се крајно нереални, реков и на фејсбук ќе речам и тука, ако Интер има толкави долгови, тогаш Бранка немаше да се дрзне на платини да му одвраќа.

Ето само зема 11 чисти плус даноци неговата плата само го кошта Интер 20 милиони Суазо и Манчини само на пример земат 7 милиони со даноци плати исто и Матераци.Толдо што седеше на клупа земаше 3 милиони.

Интер 2009 година го зголеми капиталот за 170 милиони тоа се загубите што ги покри Морати.Интер е клуб без долгови благодарение на Морати кој за 15 години дал над милијарда да ги покрие загубите на Интер.
Сигурно не се плаќа данок 100%? И од кога се плаќа данок на плата?
Се плаќаат придонеси, фудбалерите се исто како и обичните работници, само нормално со поголеми давачки поради поголемата плата али во никој случај не е повеќе од 1 милион.
Ето 11
Другите се максимум 6 милиони

Соберете 24 играчи со просек од 3 милиони плата имате 72 милиони за плати, далеку од тие 200 милиони. Затоа и реков максимум 80 да даваме за плати.

Знам Zanetti, онака само поставив, ако некој сака да види што статистика имавме вчера :)

Добра смисла за хумор ...

Еве ти една слика за 2008 и 2009, види ги загубите само од плати, а види профит плус загуби и колку Интер е во минус на крајот од годината, за 2 год, 300м евра

3+Inter+Profit.jpg

Тргни ги Ибра, Мур и други кои заминаа, пак надминуваат над 100м евра, т.е., над 150, а да, и види ги административните трошоци годишно ...
И сеа, ке каже некој браво за Бранка од горе, е браво де, у ваков мизерен период лани 5 души донесоа и направија одлична зделка за Ибра ....
Тоа е тоа, 1 период ке навикнете на нетрошење. :)
Да ама проблемот е што веќе нема покривање од страна на Морати, ти текнува ? Фифа фер плеј правило ке стапи на сцена, Морати веќе нема да може да ги покрива загубите кои под дифолт Интер годишно ги има. Затоа и веќе нема трошење, аман, очигледно е на крај краева, не е ни случајна изјавата од Паолило која неколку пати ја имам ставено овден, нема веќе големи трошења, енд оф стори.

Еве од официјална страна зголемување на капиталот за 70 милиони Интер два пати го зголемува капиталот годишно.

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37826&L=it

L'aumento di capitale, pari a 70.750.695,71 euro

Инаку Јувентус и Милан последните години беа во мали загуби за разлика од Интер.Па Интер едно време плаќаше 3 тренери кој Морати ги беше отпуштил.Коко 4 години го плаќаше а тој се сунчаше во Сарвајвер.Бурдисо и Суазо лани не играа за Интер а Интер им плаќаше плати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom